Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres escudelles més enllà de la de Nadal

Un seguit de plats que us ajudaran a escalfar motors de cara al dia 25

PAU SAURI SORIANO

03/12/2021

Ja és aquí el mes d'entrar a casa amb ganes de quedar-s'hi, del caliu dels nostres i dels plats que treuen fum. Desembre, i l'hivern, ens empeny a buscar l'escalfor. Per sort, hi ha un plat que ens apuja la temperatura corporal i ens omple d'energia, l'escudella. Però, cal esperar al dia 25 de desembre per gaudir-lo? No. A més a més, sempre va bé una mica de pràctica abans no arribin les dates assenyalades. D'aquesta manera, des de CUINA us recomanem aquestes tres escudelles que van més enllà de la pilota i la carn d'olla. Aprofiteu i comenceu a escalfar motors!

01 Escudella de bacallà amb premsat de col i brandada

Escudella de bacallà amb premsat de col i brandada Becky Lawton

Escudella de bacallà amb premsat de col i brandada

Encara que no ho sembli, les escudelles no són plats senzills. Agrupar diferents tècniques i aliments en una mateixa elaboració i mirar que funcionin, a vegades, no està a l'abast de tothom. En aquest cas, la dificultat es troba en la realització del premsat, encara que, amb les indicacions de la nostra recepta i una mica de pràctica, tothom ho podrà aconseguir. El que us podem dir del cert és que el bacallà i la brandada fan d'aquesta escudella un plat molt saborós.

02 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

Un brou, mill i mandonguilles casolanes. Tothom pot variar la recepta de l'escudella al seu gust, però l'important és aconseguir una unió amb sentit com aquesta. Si mai heu provat el mill, aquest us sorprendrà; la seva textura i la seva capacitat de retenir el sabor el converteixen en un ingredient idoni per a les escudelles.

03 Escudella de fredolics

Escudella de fredolics Food Photos / Cristina Rivarola

Escudella de fredolics

La de fredolics és una escudella, com la de Nadal, amb molta tradició a casa nostra. Aprofiteu que encara hi ha bolets als mercats i a les botigues per poder-la preparar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto