Amb l'objectiu de ser un punt de trobada del sector per generar oportunitats de negoci i acostar el sector professional al client final, el Fòrum Gastronòmic Girona arriba a la novena edició. La cita d'enguany es desdobla en dos esdeveniments de dos dies cadascun: el Fòrum Ciutat, els dies 18 i 19 de març al centre de Girona, i el Fòrum Gastronòmic, els dies 20 i 21 de març a l'Auditori Palau de Congressos.
El Fòrum Ciutat, la gran novetat d'aquest any, busca apropar la gastronomia i els seus professionals al públic general. Durant els dos primers dies de Fòrum, la plaça Catalunya de Girona s'omplirà d'expositors en els quals diferents empreses, cuiners, distribuïdors i productors exposaran les últimes novetats del sector a tothom qui s'hi vulgui acostar. D'altra banda, el Fòrum Gastronòmic, a l'Auditori Palau de Congressos, anirà dirigit a professionals del món gastronòmic i incorpora com a principal novetat la durada, que passa de tres dies a dos, fet que permetrà concentrar més les activitats, dirigir-les a un públic més específic i prioritzar els esdeveniments amb aforaments més reduïts en comptes de les grans ponències.
Xerrades, tastos i cicles
Algunes de les activitats que es duran a terme durant els quatre dies de Fòrum són: una aula de tastos guiats (embotits, vermuts, conserves, formatges); un escenari de cuina en directe amb la presència de xefs reconeguts (Quim Caselles i la cuina del peix, Raül Balam amb un taller de crema catalana i Ada Parellada amb la cuina per lots o 'batch cooking', entre d'altres); un mercat de productes; un diàleg entre Maria Nicolau, Jaume Subirós i Josep Lladonosa sobre el relleu generacional en el sector de la restauració; una reunió d'empreses emergents del sector, o una formació en gestió i màrqueting gastronòmic.
Per a més informació, podeu consultar www.forumgirona.com