El xef pastisser Jon García estrena local al carrer Sant Pere Més, Baix, 36, al barri del Born. El projecte es converteix en el tercer establiment del concepte Jon Cake a Barcelona. Des del 2021, García elabora pastissos de formatge a l'estil basc i destaca per la gran varietat de formatges que utilitza en les seves elaboracions –amb més de 400 referències.
Una aposta per la microespecialització
Jon Cake & Coffee és una mostra més de la projecció de Jon García envers la microespecialització. Mentre que Jon Cake posa el focus en els pastissos de formatge i Jon Cake & Wines s'endinsa en el món del vi –amb tallers, tastos i maridatges–, el nou Jon Cake & Coffee posa l'èmfasi en el cafè d'especialitat com a combinació natural dels pastissos de formatge.
A més, mantenint l'oferta de pastissos de formatge –tant fixos com rotatoris–, l'establiment incorpora una selecció de brioixeria clàssica creada a càrrec de Nacho Ramiro, guanyador del premi a millor croissant artesà de mantega d'Espanya l'any 2021.
Paral·lelament, Jon Cake & Coffee completa el factor cafè amb altres propostes com refrescos, sodes, kombutxa o sucs naturals de projectes locals i independents com Caravelle Brewery o Auara, entre d'altres.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Jon Cake.