Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 24 al 30 de juny

CUINA.CAT

21/06/2024

L'equip de CUINA us porta diferents receptes per preparar els millors plats durant tota la setmana. Una selecció de receptes per als que no sapigueu què cuinar aquests dies. Gaudiu de bon menjar i de bon beure, bon profit!

01 Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs

Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs

Dilluns

  • Primer: Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs
  • Segon: Bull de tonyina de Vilanova i la Geltrú
  • Postres: Arròs amb llet
02 Salmó rostit amb tapenade de maduixes

Salmó rostit amb tapenade de maduixes AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Vichyssoise amb pernil
  • Segon: Salmó rostit amb tapenade de maduixes
  • Postres: Gelat de mascarpone
03 Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Dimecres

  • Primer: Truita de pa amb tomàquet
  • Segon: Milfulls de llom i mozzarella
  • Postres: Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima
04 Arròs caldós amb espardenyes

Arròs caldós amb espardenyes Becky Lawton

Dijous

05 Aperitiu de polenta, sobrassada, formatge i mel

Aperitiu de polenta, sobrassada, formatge i mel

Divendres

  • Primer: Polenta amb sobrassada i mel
  • Segon: Confit de cuixes de conill i saltat de préssec
  • Postres: Postres de músic
06 Amanida freda de fideus soba

Amanida freda de fideus soba Becky Lawton

Dissabte

07 Xai a la brasa amb romaní, all i confitura de pebrots

Xai a la brasa amb romaní, all i confitura de pebrots

Diumenge

  • Primer: Xai a la brasa amb romaní, all i confitura de pebrots
  • Postres: Milfulls de caramel de mel amb recuit de drap

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: