Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, feu un caramel amb el sucre, un rajolí d’aigua i unes gotes de llimona. Repartiu-ho pel fons de 4 flameres individuals.
  2. Barregeu els ous amb el sucre, afegiu-hi el suc de taronja i barregeu-ho. Coleu-ho i afegiu-hi, si voleu, la ratlladura de dues taronges.
  3. Ompliu els motlles i coeu-los al bany maria al forn a 150 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: