Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: en un bol, treballeu la mantega amb una forquilla fins que quedi pomada. Afegiu-hi la farina i la sal, i barregeu-ho bé fins a obtenir una textura granulada. Bateu l’ou i afegiu-lo a la barreja. Treballeu la massa amb les mans, formeu una bola i deixeu-la reposar a la nevera 45 min, tapada amb un drap.
  2. Retireu la massa de la nevera i estireu-la amb el corró. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  3. Unteu el motlle amb mantega i aboqueu-hi la massa. Retalleu les parts que sobresurtin i punxeu la base amb una forquilla, per evitar que s’infli. Poseu-hi una mica de pes a sobre (500 g de llegums en un drap, per exemple) i coeu-la 15-20 min.
  4. Retireu-la del foc i deixeu-la refredar.
  5. Poseu una capa de cabell d’àngel a sobre la massa i aneu-la cobrint amb la fruita seca. Torneu a escalfar el forn a 180 ºC i enforneu el pastís 5-8 min.
  6. Col·loqueu la làmina de gelatina en un plat amb aigua freda.
  7. Poseu les tres cullerades d’aigua en un cassó i feu-les bullir. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi la làmina de gelatina i dissoleu-la bé. Amb un pinzell, unteu la superfície del pastís amb la gelatina i deixeu que se solidifiqui.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto