Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: en un bol, treballeu la mantega amb una forquilla fins que quedi pomada. Afegiu-hi la farina i la sal, i barregeu-ho bé fins a obtenir una textura granulada. Bateu l’ou i afegiu-lo a la barreja. Treballeu la massa amb les mans, formeu una bola i deixeu-la reposar a la nevera 45 min, tapada amb un drap.
  2. Retireu la massa de la nevera i estireu-la amb el corró. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  3. Unteu el motlle amb mantega i aboqueu-hi la massa. Retalleu les parts que sobresurtin i punxeu la base amb una forquilla, per evitar que s’infli. Poseu-hi una mica de pes a sobre (500 g de llegums en un drap, per exemple) i coeu-la 15-20 min.
  4. Retireu-la del foc i deixeu-la refredar.
  5. Poseu una capa de cabell d’àngel a sobre la massa i aneu-la cobrint amb la fruita seca. Torneu a escalfar el forn a 180 ºC i enforneu el pastís 5-8 min.
  6. Col·loqueu la làmina de gelatina en un plat amb aigua freda.
  7. Poseu les tres cullerades d’aigua en un cassó i feu-les bullir. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi la làmina de gelatina i dissoleu-la bé. Amb un pinzell, unteu la superfície del pastís amb la gelatina i deixeu que se solidifiqui.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto