Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: en un bol, treballeu la mantega amb una forquilla fins que quedi pomada. Afegiu-hi la farina i la sal, i barregeu-ho bé fins a obtenir una textura granulada. Bateu l’ou i afegiu-lo a la barreja. Treballeu la massa amb les mans, formeu una bola i deixeu-la reposar a la nevera 45 min, tapada amb un drap.
  2. Retireu la massa de la nevera i estireu-la amb el corró. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  3. Unteu el motlle amb mantega i aboqueu-hi la massa. Retalleu les parts que sobresurtin i punxeu la base amb una forquilla, per evitar que s’infli. Poseu-hi una mica de pes a sobre (500 g de llegums en un drap, per exemple) i coeu-la 15-20 min.
  4. Retireu-la del foc i deixeu-la refredar.
  5. Poseu una capa de cabell d’àngel a sobre la massa i aneu-la cobrint amb la fruita seca. Torneu a escalfar el forn a 180 ºC i enforneu el pastís 5-8 min.
  6. Col·loqueu la làmina de gelatina en un plat amb aigua freda.
  7. Poseu les tres cullerades d’aigua en un cassó i feu-les bullir. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi la làmina de gelatina i dissoleu-la bé. Amb un pinzell, unteu la superfície del pastís amb la gelatina i deixeu que se solidifiqui.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: