Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a enrossir el llom a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el carbassó a làmines, sense pelar-lo. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina. Poseu les làmines a la paella, a foc fort, enrossiu-les i reserveu-les.
  3. Al suc que ha quedat després de coure el carbassó, aboqueu-hi la salsa de soja i deixeu que es redueixi lleugerament.
  4. Poseu quatre talls de llom en una safata de forn. Per sobre, poseu-hi el carbassó, pernil salat picat, llom, carbassó, pernil salat, llom, carbassó, pernil salat..., fins a tres vegades. Acabeu-ho amb llom i coroneu-ho amb un bon tall de mozzarella.
  5. Escalfeu el forn i gratineu el milfulls de llom i mozzarella. Quan tingui un color daurat, ja el tindreu a punt.

El consell

Si voleu preparar un plat encara més complet, també hi podeu posar làmines de patata. Abans de posar-les al farcit, les heu de coure al microones o bullir-les i tallar-les ben primes.

Si trobeu que el pernil salat és molt fort de gust, també ho podeu fer amb pernil cuit.

I, si en comptes de llom fresc ho voleu fer amb aquell llom que venen adobat, que ja està cuit, també és una opció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: