Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a enrossir el llom a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el carbassó a làmines, sense pelar-lo. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina. Poseu les làmines a la paella, a foc fort, enrossiu-les i reserveu-les.
  3. Al suc que ha quedat després de coure el carbassó, aboqueu-hi la salsa de soja i deixeu que es redueixi lleugerament.
  4. Poseu quatre talls de llom en una safata de forn. Per sobre, poseu-hi el carbassó, pernil salat picat, llom, carbassó, pernil salat, llom, carbassó, pernil salat..., fins a tres vegades. Acabeu-ho amb llom i coroneu-ho amb un bon tall de mozzarella.
  5. Escalfeu el forn i gratineu el milfulls de llom i mozzarella. Quan tingui un color daurat, ja el tindreu a punt.

El consell

Si voleu preparar un plat encara més complet, també hi podeu posar làmines de patata. Abans de posar-les al farcit, les heu de coure al microones o bullir-les i tallar-les ben primes.

Si trobeu que el pernil salat és molt fort de gust, també ho podeu fer amb pernil cuit.

I, si en comptes de llom fresc ho voleu fer amb aquell llom que venen adobat, que ja està cuit, també és una opció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto