Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a enrossir el llom a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el carbassó a làmines, sense pelar-lo. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina. Poseu les làmines a la paella, a foc fort, enrossiu-les i reserveu-les.
  3. Al suc que ha quedat després de coure el carbassó, aboqueu-hi la salsa de soja i deixeu que es redueixi lleugerament.
  4. Poseu quatre talls de llom en una safata de forn. Per sobre, poseu-hi el carbassó, pernil salat picat, llom, carbassó, pernil salat, llom, carbassó, pernil salat..., fins a tres vegades. Acabeu-ho amb llom i coroneu-ho amb un bon tall de mozzarella.
  5. Escalfeu el forn i gratineu el milfulls de llom i mozzarella. Quan tingui un color daurat, ja el tindreu a punt.

El consell

Si voleu preparar un plat encara més complet, també hi podeu posar làmines de patata. Abans de posar-les al farcit, les heu de coure al microones o bullir-les i tallar-les ben primes.

Si trobeu que el pernil salat és molt fort de gust, també ho podeu fer amb pernil cuit.

I, si en comptes de llom fresc ho voleu fer amb aquell llom que venen adobat, que ja està cuit, també és una opció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto