Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Poseu en el got la llet, l'arròs, la pell de llimona, de taronja i la canyella.
  2. Programeu 45 min a 90 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi el sucre i la mantega i torneu a programar 10 min, 90º, velocitat 1.
  4. Aboqueu la mescla en una safata, retireu les pells de llimona i taronja i el pal de canyella i deixeu-ho refredar.
  5. Serviu-ho empolsat amb canyella en pols.

Consell:

Si us agrada més cremós, substituïu 400 g de llet per 400 g de llet evaporada. Si, per contra, us agrada més clar, poseu 160 g d'arròs en lloc de 200 g, o afegiu-hi una mica més de llet al final i barregeu-ho amb l'espàtula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto