Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la nata i la llet en una cassola al foc amb la citronella aixafada. Escalfeu-ho fins a uns 80 ºC i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Retireu la citronella de la nata. Amb unes varetes, bateu-la lleugerament i barregeu-la suaument amb la xocolata.
  4. Afegiu-hi el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
  5. Desgraneu la magrana amb les mans i trossegeu els festucs.
  6. Serviu la sopa de xocolata blanca i iogurt en copes. Al damunt, poseu-hi uns grans de magrana, una mica de festucs i la pell de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Aquesta setmana

26 mai

II Cursa de la Cervesa

Després de reunir sis-cents participants l'any passat, la Cursa de la Cervesa arriba a la seva segona edició....

26 mai

VI Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins

La mostra de vins i caves de proximitat DVins arriba a la sisena edició, de nou amb la voluntat de posar a...

26 mai

Taller de Dorayaki japonès

Els ‘dorayakis’ són els pastissets preferits d’un dels personatges més coneguts del...

27 mai

Regimen sanitatis, salut i alimentació a l'edat mitjana

A l’edat mitjana, els metges formats a les universitats consideraven que per preservar l’equilibri...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto