Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata i la llet en una cassola al foc amb la citronel·la aixafada. Escalfeu-ho fins a uns 80 ºC i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Retireu la citronella de la nata. Amb unes varetes, bateu-la lleugerament i barregeu-la suaument amb la xocolata.
  4. Afegiu-hi el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
  5. Desgraneu la magrana amb les mans i trossegeu els festucs.
  6. Serviu la sopa de xocolata blanca i iogurt en copes. Al damunt, poseu-hi uns grans de magrana, una mica de festucs i la pell de llima.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: