Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu els pinyons al forn a 180 oC, 10 min.
  2. Peleu les escalunyes i piqueu-les.
  3. Talleu els filets d’anxova a trossets.
  4. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets. Talleu les olives a dauets.
  5. Escorreu les tàperes.
  6. Piqueu el cibulet i talleu les fulles d’alfàbrega a la juliana.
  7. En un bol, barregeu tots aquests ingredients i condimenteu-ho amb el vinagre, oli, sal i pebre negre acabat de moldre; barregeu-ho bé.
  8. Salpebreu els filets de salmó i coeu-los en una graella ben calenta 1 min per cada costat.
  9. Traieu-los i serviu-los de seguida, acompanyats d’un parell de cullerades de tapenade de maduixes i uns grills de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: