Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la ganache de xocolata: foneu la xocolata al microones, a baixa potència vigilant que no es cremi. Escalfeu la nata i abocar-la sobre la xocolata. Barregeu-ho bé fins que quedi ben homogeni.
  2. Repartiu la ganache en glaçoneres i reserveu-la al congelador.
  3. Per a la massa dels bunyols: tritureu amb el túrmix tots els ingredients. Tapeu-ho amb paper film i reserveu-ho unes dues hores a la nevera.
  4. Desemmotlleu els glaçons de ganache i claveu-hi un escuradents. Banyeu-los amb la massa dels bunyols i fregiu-los amb oli ben calent. Reserveu-ho sobre un paper absorbent.
  5. Empolseu-hi una mica de sucre en pols per sobre i serviu-los immediatament.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto