Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Neix Impossible Bakers, el primer obrador 'on line' baix en sucre i en carbohidrats

És el primer de l'Estat a elaborar, de manera artesana, opcions dolces i salades aptes per a les dietes cetogèniques i baixes en carbohidrats

Pans d'Impossible Bakers

Pans d'Impossible Bakers

Les dietes baixes en carbohidrats ('low carb'), o alimentació cetogènica, són una de les tendències saludables del moment. Núria Coll, CEO d''Ets el que menges'; Gustavo Catena, xef especialista en nutrició esportiva i rebosteria cetogènica, i Mariona Comas, enginyera i seguidora de la dieta 'ceto', han obert recentment a Barcelona Impossible Bakers, el primer obrador en línia de l'Estat que elabora, de manera artesana, pans, dolços i opcions salades baixos en sucre i en carbohidrats, aptes per a aquestes dietes.

Fer-ho possible

Tot el catàleg que ofereixen està elaborat, a més, sense cereals, sense gluten, sense additius i amb ingredients frescos. Els pastissos –com el Carrot Cake o el Red Velvet– són impactants i, de fet, la imatge de marca de l'obrador és un elefant que vola, símbol que, sense sucre, farines ni emulgents, fer aquest tipus de pastissos és gairebé impossible, tot i que ells ho han aconseguit. Abans d'acabar l'any tenen previst ampliar el catàleg de productes amb panettones, torrons, xocolata, cremes de fruita seca i pizzes 'ceto'.

El projecte també compta amb el suport d'emprenedors com Josep Casas, de Naturitas, o Joan Álvarez, d'Hannun. A més, Comas tenia experiència en el sector gràcies al negoci familiar de pastisseria tradicional del seu pare i el seu avi i, avui, part de l'antic equip d'aquest negoci s'ha incorporat a un segon obrador que Impossible Bakers té a Malgrat de Mar (Maresme) per accelerar la producció. 

Impossible Bakers Dulces 2

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: