Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Osvaldo Sejas, proclamat millor cuiner jove de Catalunya 2023

Sejas serà el representant català a l'European Young Chef Award, que se celebrarà a França al novembre

Cuiners guardonats al concurs

Cuiners guardonats al concurs

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) ha acollit la 35a edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, un dels certàmens de cuina amb més trajectòria del país. Cinc finalistes de cinc escoles d’hoteleria i gastronomia de Catalunya han preparat un plat que tenia l’escamarlà i la vieira com a ingredients principals i que posteriorment han defensat davant del jurat presidit pel xef Paolo Casagrande, cap de cuina i xef executiu del restaurant Lasarte, de tres estrelles Michelin. Els premis s’han distribuït en quatre categories, la principal de les quals és el Premi Absolut del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, atorgat al plat “Homenatge als pèsols ofegats”, presentat per Osvaldo Sejas, alumne de l’ESH Vedruna de Gràcia.

Guardons a la destresa, la creativitat i la millor presentació

El Premi a la Destresa i millor tècnica d’elaboració ha estat per “Menjar blanc d’escamarlans, pèsols llàgrima i escamarlà a la brasa amb allioli”, elaborat per Eva Serra, alumna del CETT. Isaac Caballol, alumne de l’Escola Joviat de Manresa, s’ha endut el Premi a la Imaginació i la Creativitat amb el plat titulat “Cap i pota amb escamarlans, vieira i escuma d’un suquet d’escamarlans amb cruixent de salicòrnia”. El Premi a la Millor Presentació ha estat per a Alba Miñana, de l’EH Sant Ignasi-Sarrià, pel plat “Suquet d’escamarlans amb tauler vegetal”. Finalment, Lucía Correas, de l’EUHT StPOL, ha recollit el Premi a la Millor Aplicació del Producte pel seu “Escamarlà, peu de porc farcit de papada, pèsols del Maresme a la brasa i múrgoles”.

Podeu consultar-ne més informació a www.santpol.edu.es/ca/.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto