Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes ideals per donar la benvinguda al 2022

L'equip de CUINA us proposa aquest menú ple de plats deliciosos perquè comenceu l'any de la millor manera possible

CUINA.CAT

31/12/2022

2020, 2021 i ara, per molt difícil que sembli, 2022. Des de CUINA posem la mà al foc que tots desitgeu que aquest any sigui el millor dels últims tres. Malauradament, no podem fer-hi massa cosa, però sí que us podem ajudar a entrar-hi amb bon peu i amb la panxa plena. A continuació, doncs, trobareu un seguit d'elaboracions que esperem que us ajudin, si més no durant una estona, a pensar exclusivament en una cosa: en el plat que teniu davant.

01 Cloïsses amb farigola

Cloïsses amb farigola Becky Lawton

Cloïsses amb farigola

Des de CUINA sempre defensem que les elaboracions més senzilles, a vegades, són les més reeixides. Si encara us queden cloïsses del sopar de Cap d'Any, o de qualsevol altre àpat, podeu aprofitar per preparar-les i gaudir del seu sabor característic. L'assaonament és cosa vostra.

02 Crema de porros i amanit de salmó i alvocats

Crema de porros i amanit de salmó i alvocats

Crema de porros i amanit de salmó i alvocats

Aquesta crema de porros té dos avantatges principals: és un plat molt complet i, alhora, molt senzill de preparar. Si un dia no sabeu què cuinar, no busqueu més; amb aquesta elaboració fareu feliç tothom. Us pot ser útil, fins i tot, per menjar després d'un dia amb àpats feixucs i en què no tingueu massa gana.

03 Filet farcit de 'foie'

Filet farcit de 'foie' Becky Lawton

Filet farcit de 'foie'

Si sou amants de la carn, prepareu-vos. Amb aquesta elaboració aprendreu a cuinar un llibret de 'foie'; el secret, però, és que l'embolcall no serà una peça de llom banyat en pa ratllat, sinó un filet. El cuinat del plat no té massa misteri: us caldrà un tall de carn de primera i un 'foie' al seu nivell; amb aquests dos elements només haureu de trobar el punt de cuinat que més us agradi i ja ho tindreu.

04 Pastís de poma

Pastís de poma Anna Garcia Frigola

Pastís de poma

Sempre s’ha dit que no s’ha d’abusar dels dolços, cosa que no vol dir, però, que no en puguem gaudir de tant en tant. Francesc Murgadas us porta aquesta recepta perquè, qui no la conegui encara, pugui preparar per primer cop un pastís de poma. Tanmateix, els que ja n’hàgiu preparat abans també hi trobareu consells molt útils.

05 Còctel Hamburg Lemonade

Còctel Hamburg Lemonade

Còctel Hamburg Lemonade

Acabem el recull de receptes d'una manera ben animada: el còctel Hamburg Lemonade. Imagineu-vos que acabeu de sopar i esteu fent una petita sobretaula amb els amics; els podeu presentar aquest elaboració a base de ginebre i llimonada que de segur que agrada a tothom. Si hi ha algú que tingui altres gustos, podeu consultar entre les nostres receptes i hi trobareu altres còctels molt interessants.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: