Des del restaurant Somiatruites d’Igualada han afrontat les restriccions causades per la pandèmia amb certa creativitat i optimisme. D'entrada van posar un servei de menjar per emportar i a domicili que els ha permès mantenir la línia de negoci del restaurant. Ara que s'aproximen les festes, les seves propostes van més enllà i han llançat una campanya perquè les empreses no cancel·lin els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants.
Sota el títol 'Sopar d’empresa en sabatilles', el Somiatruites ha llançat una proposta per seguir mantenint aquest àpat tradicional de les festes en una versió adaptada a domicili. El dia i l’hora pactats, el Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cada treballador se l'endugui a casa.
A més, el Somiatruites també ha engegat una iniciativa lúdica en la qual els comensals hauran d'emplatar els sopars de forma original, penjar una fotografia a les xarxes socials i competir entre els companys per tal de guanyar una experiència com una nit d'hotel per a dues persones o un menú del mateix restaurant. Iniciatives per seguir amb el negoci, atraure la gent i mantenir viva la flama en aquests temps tan difícils.