Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Descobreix les temptacions dolces més saludables

Quatre receptes que us faran gaudir del plaer del dolç i la xocolata sense renunciar a menjar saludable

CUINA.CAT

05/09/2023

Rendim-nos al plaer. Deixem-nos endur per les temptacions més dolces i gaudim dels gustos més autèntics. Siguem hedonistes sense complexos... però cuidem-nos! La cuina s'ha de gaudir, davant i darrere els fogons, i si hi ha una cosa que ens crida l'atenció especialment són els dolços, que moltes vegades tenen una fama immerescuda de poc saludables. Amb la col·laboració de luxe de la Gessamí Caramés, presentadora del programa Cuines de TV3 i copropietària del restaurant Meleta de Romer, a l'Ametlla de Mar, aprendrem a preparar autèntics plaers dolços gens culpables.

01 Pastís calent de xocolata i garrofa

Pastís calent de xocolata i garrofa

Pastís calent de xocolata i garrofa

El pastís calent de xocolata i garrofa és una recepta senzilla, ràpida, saborosa, fàcil, saludable, dolça, amb xocolata i que es pot preparar simplement amb una tassa. És un plat gairebé perfecte, no cal gran cosa més per ser feliç.

02 Compota de figues amb cremós d'orxata mexicana

Compota de figues amb cremós d'orxata mexicana

Compota de figues amb cremós d'orxata mexicana

Una recepta més elaborada però igual de bona i innovadora. La compota de figues amb cremós d'orxata mexicana és ideal per preparar a l'estiu i gaudir d'un aperitiu dolç a qualsevol hora del dia, o per sorprendre els nostres convidats amb unes postres de luxe.

03 Crema de cacau i avellana casolana

Crema de cacau i avellana casolana

Crema de cacau i avellana casolana

La crema de cacau i avellana casolana és una recepta obligatòria si us agraden les torrades dolces amb crema d'aquest tipus. Un fons d'armari que heu de tenir per preparar un bon esmorzar o un berenar de primera, tant per a vosaltres com per als petits de la casa.

04 Galetes de civada, dàtils i canyella amb crema de cacau casolana

Galetes de civada, dàtils i canyella amb crema de cacau casolana

Galetes de civada, dàtils i canyella amb crema de cacau casolana

L'última recepta és una proposta que podeu combinar amb la crema de cacau casolana: unes galetes de civada, dàtils i canyella, un aperitiu dolç i amb un toc exòtic d'allò més saborós que podeu guardar al rebost de casa o endur-vos allà on vulgueu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto