Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vine al Dia CUINA, bloguer!

Participa en el concurs que hem organitzat amb motiu de la jornada i gaudeix d’activitats exclusives a Manlleu

Rostida del porc

Rostida del porc

Ets un cuinetes i escrius un blog de cuina? Doncs ja tardes a participar en el concurs per a blogaires que CUINA organitza per celebrar el seu primer dia, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Només cal que ens facis arribar una recepta que tingui la cervesa com a ingredient i especifiquis a quina de les tres categories s'ha d'incloure: recepta creativa, recepta tradicional o recepta de postres. Cadascuna té un premi diferent i els 25 autors de les 25 fórmules finalistes gaudiran d’un conjunt d’activitats exclusives durant el Dia CUINA, que tindrà lloc el proper 22 de setembre.

El guanyador de la recepta creativa guanyarà un àpat per a dues persones al restaurant Can Jubany i un lot d’embotits artesans; la fórmula tradicional s’endurà a casa una cocota Le Creuset i les millors postres, una plaça al curs de xocolata impartit per David Lienas. Si participes en el concurs i la teva recepta és una de les 25 finalistes, durant el Dia CUINA viuràs un conjunt d’experiències en exclusiva: una visita als horts de la cooperativa Sambucus, un matí al mercat municipal acompanyat pel cuiner Pep Nogué, una demostració de cuina a l’aula del mercat i un dinar al restaurant Sambucus.

Per poder participar en el concurs, a més d’una recepta amb cervesa, cal que estiguis registrat al web Cuina.cat. Recorda, tens temps fins al 16 de setembre.

Dia gastronòmic a Manlleu
Si ets més de menjar que de cuinar, el Dia CUINA també t’espera. La Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu és un no parar d’activitats al voltant d’un dels productes més lligats a Osona i d’una beguda que, darrerament, està de moda. Podràs conèixer embotits i cerveses selectes gràcies a la fira d’artesans, on s’hi podran fer tastos, maridatges i aprendre consells de cuina. La fira de cervesa artesana portarà fins a la població els millors elaboradors catalans i estrangers per poder comprovar les diferències entre una i altra manera de preparar el beuratge. Si t’agraden els detalls i les subtileses, podràs aprendre a maridar embotits i cava a càrrec dels experts de Pimecava. A més, hi haurà un mercat de productes de proximitat i una matança del porc, una tradició actualment molt restringida. Durant la diada se'n rostiran dues peces i a mitja tarda se’n podrà tastar la carn.

La festa també inclourà diverses activitats i tallers per als més petits, així com una visita a la Colònia Rusiñol i una ruta naturalista. Reserva’t el 22 de setembre per viure un dia gastronòmic al cor de Catalunya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: