Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les xocolateries de Barcelona que has de conèixer

Una ruta per la millor xocolata de Barcelona

Xocolata amb melindros

Xocolata amb melindros

A la revista CUINA de setembre us parlem de granges, però sense animals. Uns establiments nostrats de la capital catalana on milers de petits (i no tan petits) ens hem delectat amb esmorzars i berenars amb xocolata desfeta, suïssos, xurros, melindros… Un paradís llaminer que no volem perdre! 

VIADER

En funcionament des del 1870, aquesta granja emblemàtica d’estil clàssic fa cinc generacions que pertany a la mateixa família. Creadors del Cacaolat, no us perdeu la seva xocolata, és addictiva!

LA PALLARESA

El carrer més dolç de Barcelona és el de Petritxol, on es concentren granges tradicionals com aquesta. Antiga vaqueria, el 1947 es convertia en cafeteria. Heu de tastar sí o sí el seu deliciós suís, servit per cambrers vestits a l’antiga.

DULCINEA

D’ençà del 1941, és una de les xocolateries més reconegudes de la ciutat. La xocolata desfeta i els suïssos s’acompanyen de melindros i xurros. Una visita obligada.

ESCRIBÀ

Un local de rebosteria històric. Fundat el 1906, avui Christian Escribà, la quarta generació de la família propietària, té com a lema “il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles” per als clients.

CAFÈ DE L’ÒPERA

Al passeig més transitat de la ciutat i amb la inauguració del Liceu, el 1837, es va convertir en un punt de trobada de l’aristocràcia i l’alta burgesia. La xocolata amb xurros és una de les seves especialitats.

LA GRANJA 1872

Una cafeteria del Call que manté l’encant modernista de l’època en què es va inaugurar, amb una entrada espectacular i amb restes de la muralla romana de la ciutat a la paret. La xocolata és boníssima i el cafè se serveix amb una escuma densa.

CAELUM

Podeu tocar el cel dolç amb la seva rebosteria artesana, elaborada en convents de clausura i monestirs. La planta superior és botiga i el bar-cafeteria és al soterrani, on antigament hi havia unes termes romanes.

LA VALENCIANA

Des del 1910 mantenen la tradició torronaire i gelatera de Xixona a l’Eixample barceloní, però també serveixen xocolata i pastissos.

LA NENA

Xocolateria artesana oberta fa una vintena d’anys. Un lloc ideal per anar amb la canalla, on no trobareu alcohol, però sí uns esmorzars i uns berenars més que bons.

XURRERIA SANT ANDREU

Doncs això, els xurros i les porres són les estrelles del local, on la xocolata també és deliciosa. Una xurreria de barri amb molt d’encant.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: