Un clàssic de l'agenda d'hivern a Barcelona. El The One Barcelona ofereix, del 12 de gener al 13 de març, l'essència gastronòmica helvètica per mitjà del seu plat més tradicional, la fondue de formatges. La ja tradicional Mood Swiss Fondeu Experience omple aquest hotel de cinc estrelles d'un aire suís que captivarà els amants dels bons formatges. La trobareu al Mood Rooftop Bar de l'establiment cada dia de la setmana, tant per dinar com per sopar, i la podreu degustar a l'interior del local o bé a la terrassa, amb una de les millors vistes sobre la capital catalana.
Els comensals poden triar entre diferents varietats de fondue:
- De formatges suïssos 'moitié moitié', elaborada amb gruyère i Vacherin Fribourgeois.
- De formatges suissos amb gruyère, Vacherin Fribourgeois i Tête de Moine.
- De formatges suïssos i tòfona fresca 'melanosporum'.
La proposta es complementa amb altres plats suïssos i, és clar, de postres: fondue de xocolata, fruita, magdalenes i 'masmelo'. La carta de vins i caves també inclou el tradicional vi calent.