Fins al 5 de juny, un centenar de restaurants d'arreu de Catalunya participen a 'Tallem el bacallà', les jornades gastronòmiques al voltant d'aquest peix, organitzades per Estrella Damm amb la col·laboració del Gremi de Bacallaners de Catalunya i Bacallà d'Islàndia.
Per a la primera edició de 'Tallem el bacallà', els establiments participants han elaborat un seguit de propostes per a tots els gustos i en diferents formats, per gaudir-ne en qualsevol moment del dia: des d'elaboracions gastronòmiques tradicionals del receptari català fins a d'altres més avantguardistes amb tocs llatins o 'nikkei', les quals es podran gaudir ja sigui com a esmorzar de forquilla i ganivet, com a menú o en format tapa, acompanyades d'Estrella Damm.
A partir de 3,95 € la tapa; de 9,90 € els esmorzars de forquilla, i de 17,50 € els menús, fins al 5 de juny es poden degustar les elaboracions.
Podeu descobrir l'oferta completa de 'Tallem el bacallà' en aquest enllaç.