Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 22 al 24 d'octubre - 3es Jornades Gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina

Tretze restaurants proposen menús especials basats en aquesta carn

Un plat de vedella menorquina

Un plat de vedella menorquina

Mitjana, carpaccio, 'tomahawk', 'cachopo' (amb sobrassada i formatge), stroganoff, paella de tataki... I fins i tot a les postres! Hi ha moltes maneres de degustar la vedella vermella –emblema carni de l'illa– i, el cap de setmana del 22 al 24 d'octubre, es poden descobrir en alguns dels restaurants participants a la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina. Fins a 13 restaurants de sis municipis diferents –Ciutadella, Maó, es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Sant Climent– proposen menús especials amb entrants i plats principals basats en aquesta saborosa vedella vermella autòctona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto