Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 22 al 24 d'octubre - 3es Jornades Gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina

Tretze restaurants proposen menús especials basats en aquesta carn

Un plat de vedella menorquina

Un plat de vedella menorquina

Mitjana, carpaccio, 'tomahawk', 'cachopo' (amb sobrassada i formatge), stroganoff, paella de tataki... I fins i tot a les postres! Hi ha moltes maneres de degustar la vedella vermella –emblema carni de l'illa– i, el cap de setmana del 22 al 24 d'octubre, es poden descobrir en alguns dels restaurants participants a la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina. Fins a 13 restaurants de sis municipis diferents –Ciutadella, Maó, es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Sant Climent– proposen menús especials amb entrants i plats principals basats en aquesta saborosa vedella vermella autòctona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: