L'associació d'establiments comercials de Pla de Palau organitza, entre el 8 d'octubre i el 7 de novembre, la tercera edició de la Ruta de Tapes la Cuina del Port. Onze restaurants d'aquesta zona barcelonina elaboren tapes de temporada maridades amb un vi, un cava o una cervesa, inspirades en la trajectòria i la cultura de cada restaurant. Els establiments participants són 7 Portes, La Barra del 7 Portes, Oaxaca, Arousa, Carballeira, Cadaqués, H10 Port Vell, Bar Maracaibo, Bodega Vidrios y Cristales, Can Paixano i Perikete, que ofereixen una tapa singular i el maridatge corresponent per 6 €.
Premi a les xarxes
A més, a Instagram @porxosdelport llança un concurs en què els participants podran votar la tapa que els agradi més, i se sortejaran dos dinars o dos sopars per a dues persones per un valor de 90 € per parella, a fi de gaudir del restaurant que triïn. Porxos del Port, a través d'accions com #lacuinadelport, busca donar visibilitat i atraure el públic local a un dels eixos comercials amb més història i ADN gastronòmic de la ciutat.
En aquests moments, Porxos del Port compta amb 20 associats, que van des de restaurants com Carballeira, Oaxaca o Can Paixano fins a hotels com l'H10 Port Vell o l'Hotel de la Mar i establiments carregats d'història, a més d'institucions com la Llotja de Mar de la Cambra de Comerç, Barcelona Tech City i la Facultat de Nàutica de Barcelona (UPC).