Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Barreja d’espècies pròpia de la cuina xinesa que uneix els cinc sabors tradicionals (dolç, àcid, salat, umami i amargant) a partir de la combinació de l'anís estrellat, les llavors de fonoll, la canyella de la Xina, el clau d’olor i el pebre de Sichuan, encara que una altra variant incorpora el gingebre.

Condiment força popular en aquella cuina, es fa servir molt per fregar la pell de l’ànec abans de coure’l a la planxa o al forn. També sol incorporar-se als estofats i els saltats d’altres menes de carn més o menys grassa, com la del porc, combinant-ho amb la salsa de soja. I, finalment, cal destacar la seva associació amb el tofu tallat a daus i posat a assecar lleugerament, al qual aporta un perfum característic. Exportat arreu del món pels xinesos, és un condiment força característic de la cuina de les illes Hawaii.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: