Troba la teva recepta

Diferències entre la poma Golden i Fuji

La fruita prohibida, que va temptar Eva i no va poder resistir la Blancaneu, és al rebost de totes les cases. Però, quina és la millor poma per a cada ocasió?

Pomes Golden i Fuji

Pomes Golden i Fuji Getty Images

La poma Golden i la Fuji són les dues de les varietats més consumides a Catalunya. Cada una amb els seus amants i detractors. Voleu conèixer en què es diferencien?

Poma Golden:

  • Groga: el color daurat de la Golden és tan característic que dóna nom a la varietat.
  • Dolça: és una de les varietats més dolces que podem trobar al mercat. Ideal per als llaminers!
  • Fresca: com que no és gens àcida, a l’estiu és molt refrescant. A més, és molt sucosa.
  • Cuita: si heu de fer pomes al forn, trieu aquesta varietat, però vigileu, ja que té tendència a perdre la forma quan.

Poma Fuji:

  • Vermella: hi ha moltes varietats de poma vermella. La Fuji, a més, té tons verds.
  • Cruixent: si voleu convertir la poma en un aperitiu, la Fuji és ideal, perquè és la més cruixent.
  • Seca: com la Golden, no és gens àcida, però tingueu en compte que la Fuji és menys sucosa i, per tant, menys refrescant.
  • Forta: si voleu que la poma cuita tingui el millor aspecte possible, la Fuji és l’opció ideal, ja que no perd la forma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto