Troba la teva recepta

Diferències entre la poma Golden i Fuji

La fruita prohibida, que va temptar Eva i no va poder resistir la Blancaneu, és al rebost de totes les cases. Però, quina és la millor poma per a cada ocasió?

Pomes Golden i Fuji

Pomes Golden i Fuji Getty Images

La poma Golden i la Fuji són les dues de les varietats més consumides a Catalunya. Cada una amb els seus amants i detractors. Voleu conèixer en què es diferencien?

Poma Golden:

  • Groga: el color daurat de la Golden és tan característic que dóna nom a la varietat.
  • Dolça: és una de les varietats més dolces que podem trobar al mercat. Ideal per als llaminers!
  • Fresca: com que no és gens àcida, a l’estiu és molt refrescant. A més, és molt sucosa.
  • Cuita: si heu de fer pomes al forn, trieu aquesta varietat, però vigileu, ja que té tendència a perdre la forma quan.

Poma Fuji:

  • Vermella: hi ha moltes varietats de poma vermella. La Fuji, a més, té tons verds.
  • Cruixent: si voleu convertir la poma en un aperitiu, la Fuji és ideal, perquè és la més cruixent.
  • Seca: com la Golden, no és gens àcida, però tingueu en compte que la Fuji és menys sucosa i, per tant, menys refrescant.
  • Forta: si voleu que la poma cuita tingui el millor aspecte possible, la Fuji és l’opció ideal, ja que no perd la forma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto