Troba la teva recepta

Diferències entre la poma Golden i Fuji

La fruita prohibida, que va temptar Eva i no va poder resistir la Blancaneu, és al rebost de totes les cases. Però, quina és la millor poma per a cada ocasió?

Pomes Golden i Fuji

Pomes Golden i Fuji Getty Images

La poma Golden i la Fuji són les dues de les varietats més consumides a Catalunya. Cada una amb els seus amants i detractors. Voleu conèixer en què es diferencien?

Poma Golden:

  • Groga: el color daurat de la Golden és tan característic que dóna nom a la varietat.
  • Dolça: és una de les varietats més dolces que podem trobar al mercat. Ideal per als llaminers!
  • Fresca: com que no és gens àcida, a l’estiu és molt refrescant. A més, és molt sucosa.
  • Cuita: si heu de fer pomes al forn, trieu aquesta varietat, però vigileu, ja que té tendència a perdre la forma quan.

Poma Fuji:

  • Vermella: hi ha moltes varietats de poma vermella. La Fuji, a més, té tons verds.
  • Cruixent: si voleu convertir la poma en un aperitiu, la Fuji és ideal, perquè és la més cruixent.
  • Seca: com la Golden, no és gens àcida, però tingueu en compte que la Fuji és menys sucosa i, per tant, menys refrescant.
  • Forta: si voleu que la poma cuita tingui el millor aspecte possible, la Fuji és l’opció ideal, ja que no perd la forma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto