Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De la familia de les crucíferes i de mida petita, té un valor calòric molt baix, per la gran proporció d'aigua que té. Pel seu sabor lleugerament picant, se sol consumir cru, tallat prim en amanides, però també queda de meravella en sopes i plats vegetals. Si les fulles són tendres, també es poden menjar. Els ravenets es mengen sovint en dietes vegetarianes com a planta medicinal, per les seves propietats antisèptiques, diürètiques i expecorants. El podeu confitar en vinagre, com si es tractés de bròquil o col, i menjar-vos-el com a aperitiu, que, a més, us obrirà la gana. Feu-ne una bona amanida amb talls de préssec groc de tardor i olives arbequines o, senzillament, poseu-lo en una minestra de verdures. Si el coeu, perdrà una mica la picantor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: