Troba la teva recepta

10 plats amb gambes i llagostins

Us proposem 10 plats amb dos dels crustacis més apreciats de la nostra gastronomia

CUINA.CAT

14/08/2019

La gamba i el llagostí són dos ingredients versàtils i sens dubte deliciosos, ideals per acompanyar peixos, carns i arrossos o per ser els protagonistes del plat. Aquí teniu 10 receptes en què es combina tradició, sofisticació, senzillesa i exotisme!

01 Suquet de rap i gambes

Suquet de rap i gambes Enrique Marco

Suquet de rap i gambes

Un clàssic entre clàssics. El suquet de peix és un plat molt arrelat a la nostra cuina i sempre és una garantia d'èxit entre els comensals. Res millor que acompanyar-lo amb unes bones gambes!

Llegiu la recepta completa

02 Peus de porc amb gambes

Peus de porc amb gambes Becky Lawton

Peus de porc amb gambes

Les gambes es poden combinar amb gairebé qualsevol carn i són un ingredient recurrent en moltes receptes de mar i muntanya. Aquí les utilitzem per acompanyar uns deliciosos peus de porc. Ho rematem amb salsa romesco.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de carbassa amb llagostins a la planxa i ou escumat

Sopa de carbassa amb llagostins a la planxa i ou escumat

Sopa de carbassa amb llagostins a la planxa i ou escumat

Els xefs Juanjo Roda i Jeroni Castells ens proposen aquest festival de textures i sabors. Es tracta d'una recepta elegant i alhora ben fàcil de fer, ideal per a dies de fred!

Llegiu la recepta completa

04 Ajoblanco de meló amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló amb llagostins i oli d'alfàbrega

Potser és un plat especialment pensat per a l'estiu, però per què hauríeu de renunciar-hi en qualsevol altra època de l'any? La combinació de sabors és sensacional. Podeu incorporar-hi xips d'all.

Llegiu la recepta completa

05 Gambes

Gambes

Croquetes de gambes

Ja hem dit que la gamba és un aliment que es pot fer i presentar de maneres molt diferents. Els amants de les croquetes podeu provar de fer aquesta recepta. Segur que repetiu!

Llegiu la recepta completa

06 Arròs de gambes de Vilanova

Arròs de gambes de Vilanova Miquel Àngel Roque

Arròs de gambes de Vilanova

Un plat dels que fan patxoca. Les gambes aporten el toc definitiu a un plat ideal per menjar en cap de setmana, si pot ser contemplant el mar i bevent un bon vi blanc.

Llegiu la recepta completa

07 Tàrtar de llagostins amb recuit de drap de l’'Empordà

Tàrtar de llagostins amb recuit de drap de l’'Empordà

Tàrtar de llagostins amb recuit de drap de l'Empordà

Una de les joies imprescindibles d'aquesta llista. Jugueu a combinar el sabor del llagostí, l'acidesa de la poma Granny, la textura untuosa del recuit i el toc descarat de la vinagreta de mostassa. El resultat és excel·lent!

Llegiu la recepta completa

08 Llaminera i gamba amb picada de xocolata

Llaminera i gamba amb picada de xocolata

Llaminera i gamba amb picada de xocolata

Tornem a unir el mar i la muntanya, aquesta vegada de la mà dels restaurants Cullera de Boix. És una recepta senzillíssima d'elaborar però molt efectiva i que farà les delícies dels amants de la xocolata. 

Llegiu la recepta completa

09 Cruixent de llagostins i tenduri

Cruixent de llagostins i tenduri

Cruixent de llagostins i tenduri

Si us ve de gust jugar amb les textures i tastar un plat amb reminiscències de cuina índia, aquesta és la vostra opció. Deixeu-vos endur pel vigor de les espècies i pel contrast entre la pasta cruixent i la massa de llagostins.

Llegiu la recepta completa

10 Llagostins amb curri vermell

Llagostins amb curri vermell Miquel Àngel Roque

Llagostins amb curri vermell

I acabem amb un altre plat exòtic. Pinya, curri vermell, gingebre, coriandre, sèsam, pebrot verd, vermell i groc... Tot ben acompanyat amb arròs basmati. L'explosió de sabors està assegurada!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

18 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

18 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

18 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto