Troba la teva recepta

10 postres amb pera

Propostes variades per enamorar-vos d'aquesta fruita

CUINA.CAT

15/10/2019

La pera és una fruita dolça, saborosa i refrescant que pot jugar un paper molt útil i versàtil en el món de la pastisseria; pot esdevenir part de la massa, fer de base del pastís o, fins i tot, del farcit, tot amb l'objectiu de fer-los més bons. A continuació presentem deu postres per als amants de la pera, que els faran enamorar-se'n de nou. 

 

 

01 Pastís 'bourdaloue' de peres

Pastís 'bourdaloue' de peres

Pastís 'bourdaloue' de peres

De ben segur que heu tastat el pastís de poma, la massa fina i la fruita cuita al forn tenen un gust inconfusible. Si us agrada la recepta tradicional, modernitzeu-la canviant la poma per pera i ametlles, el resultat us deixarà bocabadats.

Llegiu la recepta completa

02 Peres amb vi i cremós de iogurt i xocolata blanca

Peres amb vi i cremós de iogurt i xocolata blanca

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

Mantenir l'aspecte de la pera però que en tastar-la tingui un gust sorprenentment dolç s'aconsegueix marinant les peres amb vi negre, sucre i canyella. A tot això, se li afegeix el toc final servint-ho amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre. 

Llegiu la recepta completa

 

03 Peres al forn farcides de xocolata

Peres al forn farcides de xocolata

Peres al forn farcides de xocolata

La presentació d'aquestes postres és exquisida, les peres semblen flors acabades de collir. I el gust també hi està a l'altura, perquè peres i xocolata sempre casen bé. Aquesta recepta captivarà tant els grans com els més petits de la casa.  

Llegiu la recepta completa

 

04 Crumble de pera

Crumble de pera Gemma Clofent

Crumble de pera

Aquestes postres no unifiquen la pera a la resta dels ingredients, sinó que la diferencien perquè pugueu notar a la boca les diferents textures. Una altra característica és que la pera no esdevé el 'topping' del pastís, sinó la base d'un esponjós pa de pessic.

Llegiu la recepta completa

05 Pavlova de pera i cardamom verd

Pavlova de pera i cardamom verd

Pavlova de pera i cardamom verd

Aquesta pavlova té un gust molt especial; per una banda, trobem el gust dolç de la pera, i, per l'altra, l'aroma cítrica del cardamom. Aquests ingredients són els protagonistes de l'estofat que farceixen la merenga, que dóna l'acabat i el cruixent al plat.

Llegiu la recepta completa

06 Tatin de pera i xocolata

Tatin de pera i xocolata Gemma Clofent

Pastís Tatin de pera i xocolata

En aquestes postres trobem la pera caramel·litzada, obtinguda de la cocció amb la mantega i el sucre, i perfectament unificada amb la xocolata. La preparació té la seva gràcia, recorda: el que posis a la base del motlle serà el que quedarà després a dalt del pastís, és la màgia dels Tatins.

Llegiu la recepta completa

07 Mousse de pera

Mousse de pera

Mousse de pera

La mousse és, a més de refrescant i cremosa, gens embafadora. Aquest plat reuneix els punts forts de la mousse, però és més suau que la de llimona. 

Llegiu la recepta completa

08 Pera al forn i crocant de vainilla

Pera al forn i crocant de vainilla Becky Lawton

Pera al forn i crocant de vainilla

Aquestes postres també van de textures. La pera contraposa amb el crocant de vainilla i el cruixent d'atmetlles, amb la seva suavitat. Tot això se serveix amb crema de vainilla, essent unes postres d'allò més completes. 

Llegiu la recepta completa

09 Panet dolç amb xocolata i pera

Panet dolç amb xocolata i pera

Panet dolç amb xocolata i pera

Els panets són més bons si estan farcits, i en aquesta ocasió no només ho estan de xocolata, sinó que també de pera; una sorpresa agradable per al vostre paladar. 

Llegiu la recepta completa

10 'Gratin' de pera i gerds

'Gratin' de pera i gerds

'Gratin' de pera i gerds

Aquestes són unes postres tan cremoses que cal servir-les en un plat soper. La seva textura ens pot recordar a una crema catalana, però els trossets de pera i els gerds que hi anireu trobant us desvelaran unes postres que voldreu afegir per sempre més al vostre receptari.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto