Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 primers plats vegetarians

Celebrem el Dia Mundial del Vegetarianisme amb una selecció de receptes que desmenteixen el tòpic que menjar vegetarià és avorrit

27/09/2021
01 Piadina a la catalana

Piadina a la catalana Enrique Marco

Piadina a la catalana

El romesco dona el toc català a un plat d'origen italià que podeu fer amb les últimes albergínies de la temporada.

Llegiu la recepta completa

02 Xips de col

Xips de col Becky Lawton

Xips de col

Aquesta recepta proposa una manera diferent de menjar la col i desmenteix la màxima (feta tòpic) que la verdura i els plats vegetarians són avorrits.

Llegiu la recepta completa

03 Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'

Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'

Cassoletes de poma, pera i formatge Gruyère

La combinació de pera, poma i formatge Gruyère amanida amb llimona, farigola i mel és sorprenent. Si no us ho creieu, prepareu els motlles, enforneu-ho i tasteu-ho.

Llegiu la recepta completa

04 'Piadina romagna'

'Piadina romagna'

Pizzeta de tomàquets secs, ruca i panses

Una llesca senzilla, fàcil de fer i 100% mediterrània.

Llegiu la recepta completa

05 Cassoleta de bolets

Cassoleta de bolets Becky Lawton

Cassoleta de bolets

Una recepta ràpida i senzilla per inaugurar la temporada de bolets.

Llegiu la recepta completa

06 Papillota amb samfaina i cuscús

Papillota amb samfaina i cuscús Becky Lawton

Papillota amb samfaina i cuscús

Un plat d'inspiració àrab que barreja albergínies, tomàquets, pebrots i ceba sobre el cuscús i ho empolsa amb una mica de paprika, sal, pebre i un fil d'oli.

Llegiu la recepta completa

07 Pastís d'espinacs

Pastís d'espinacs Becky Lawton

Pastís d'espinacs

Aquests espinacs estan barrejats amb pastanaga, pinyons, pomes i alvocat i amanits amb una vinagreta d'oli d'oliva, suc de llimona i remolatxa.

Llegiu la recepta completa

08 Pastissets de blat de moro i porros

Pastissets de blat de moro i porros Becky Lawton

Pastissets de blat de moro

Una mozzarella empolsada amb sal i pebre afegeix cremositat a la barreja de porros i blat de moro.

Llegiu la recepta completa

09 Cruixent d'espècies

Cruixent d'espècies Ada Parellada

Brick, fil·lo i kataifi

Ada Parellada, autora del plat, en diu "cruixent d'espècies", perquè la de fil·lo és una d'aquelles pastes que fan "crec-crec" i perquè la seva està farcida amb comí i farigola en pols, curri, espècies i parmesà ratllat. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

10 Moniato rostit amb bròquil

Moniato rostit amb bròquil Becky Lawton

Moniato rostit amb bròquil

El bròquil serveix de farcit i guarniment del moniato, un dels productes tardorencs per excel·lència.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto