Troba la teva recepta

10 receptes de juny

L'estiu ja toca a la porta! Rebeu-lo amb aquestes receptes amb productes de temporada!

CUINA.CAT

29/05/2019
01 Rotlles de paper d'arròs i cogombre farcits de llenties i verdures crues

Rotlles de paper d'arròs i cogombre farcits de llenties i verdures crues Becky Lawton

Rotlles de paper d'arròs i cogombre farcits de llenties i verdures crues

Una recepta vegana amb un toc exòtic. Per començar, s'ha de destacar el paper del cogombre, hortalissa present durant tot l'estiu que té molts usos a la cuina. A més, el farcit de llenties i verdures crues fa que puguem paladejar diferents sabors i textures en un sol mos. 

Llegiu la recepta completa

02 Boquerones marinados con tomate confitado y cebolla

Boquerones marinados con tomate confitado y cebolla

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

El juny és l'últim mes de la temporada del seitó. Aprofiteu el temps que li queda al mercat amb una recepta marinada amb suc de llima i oli de coriandre. Aquest plat és una barreja de matisos especials gràcies al peix, al tomàquet confitat, la ceba i l'oli de coriandre. Tasteu-lo!

Llegiu la recepta completa

03 Carbassó farcit de bacó i llagostins

Carbassó farcit de bacó i llagostins

Carbassó farcit de bacó i llagostins

Una recepta senzilla en la que s'aprofita una de les hortalisses més populars de l'estiu: el carbassó. Refrescant i saciant, ha de ser a la nevera durant tota la estació i, per tal de menjar-lo de maneres diferents, aquí us proposem farcir-los i fregir-los. Els ingredients pel farcit es poden canviar, encara que la combinació de bacó i llagostins és, sens dubte, sensacional.

Llegiu la recepta completa

04 Boles de patata amb tonyina i ou

Boles de patata amb tonyina i ou

Boles de patata amb tonyina i ou

Juny és, malauradament, l'últim mes de la temporada de la tonyina, un dels peixos que més agrada als nens petits. Per tal de poder gaudir amb ells abans de fer que tastin altres varietats de peix, us proposem preparar aquestes boletes de patata amb tonyina i ou. Aprofiteu que l'estiu ens deixa més temps lliure per cuinar amb els més petits de la casa!

Llegiu la recepta completa

05 Coca de verdures i sardina

Coca de verdures i sardina

Coca de verdures i sardina

És un fet innegable que les sardines combinen molt bé amb les verdures, tant, que es poden fer desenes de receptes amb aquesta unió d'elements. Aprofiteu que la sardina es troba en el punt àlgid de la seva temporada i prepareu una coca d'aquest tipus, però millor si la cuineu amb hortalisses del temps.

Llegiu la recepta completa

06 Conill farcit amb prunes

Conill farcit amb prunes

Conill farcit amb prunes

Poques vegades veiem receptes que utilitzin les prunes a la cuina, tot i que es tracta d'una fruita amb molt de sabor que pot afegir un toc diferencial i perfecte als plats. Per recordar la seva importància en el món gastronòmic, us portem un conill farcit amb prunes ja que, com s'ha vist moltes vegades, la carn de conill queda molt bé amb fruites dolces.

Llegiu la recepta completa

07 Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla

Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla Becky Lawton

Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla

Es pot suavitzar encara més el sabor de la síndria? Doncs sí, i queda genial juntament amb gelat de vainilla i amb móres. La síndria protagonitza moltes postres estivals gràcies a la seva frescor, però no ens hem d'oblidar que el bon temps crida als fruits vermells, que aporten molta dolçor a qualsevol tipus de recepta, ja sigui de postres o de plats principals.

Llegiu la recepta completa

08 Sorbet de meló i gingebre

Sorbet de meló i gingebre Becky Lawton

Sorbet de meló i gingebre

El meló és una altra fruita molt popular a l'època de més calor de l'any, ja que no només és fresca, sinó que també és molt dolça. No obstant això, en aquesta recepta es vol contrastar aquest mateix sabor amb el punt potent del gingebre, que a més d'aportar un nou matís a les postres també potencia la dolçor del meló. Una simbiosi perfecta entre dos elements molt diferents.

Llegiu la recepta completa

09 Trufes de gerds i rosa

Trufes de gerds i rosa Becky Lawton

Trufes de gerds i rosa

Els gerds són uns altres fruits vermells que apareixen amb l'entrada de l'estiu, i és tan versàtil que és impossible no recomanar-los durant aquesta època. Aquí us portem una recepta de trufes romàntiques, ja que es combina el fruit amb aigua de roses per crear unes boletes de color vermell intens. Malgrat ja hagin passat Sant Valentí i Sant Jordi, mai sobra una velada en parella!

Llegiu la recepta completa

10 Gratinat de préssecs

Gratinat de préssecs Anna Garcia Frigola

Gratinat de préssecs

Una manera diferent i boníssima per menjar una fruita tan recordada al mes de juny. Si busqueu fer quelcom amb préssecs, però no us ve de gust preparar el pastís o la melmelada de sempre, aquesta és la vostra! Consisteix en una crema de llet, ous, sucre i vainilla, que aconsegueixen una consistència de gratinat, però dolç.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto