Troba la teva recepta

10 sandvitxos fàcils i bons

Una manera de celebrar el dia mundial del sandvitx!

CUINA.CAT

30/10/2018

El sandvitx és una de les opcions més fàcils i ràpides quan no tenim temps de cuinar o quan volem emportar-nos alguna cosa per menjar fora de casa! Sou més de l'entrepà a primera hora? A mig matí per treure la gana fins a l'hora de dinar? O preferiu utilitzar-los per sopar en forma de biquini? Sigui com sigui, celebreu el Dia Mundial del Sandvitx amb aquestes 10 receptes variades!

01 Sandvitx de calamars

Sandvitx de calamars

Sandvitx de calamars

Aquesta focaccia combina les verdures amb els calamars i explota els sabors més autèntics de la Mediterrània. En ser preparat a la planxa, és convenient que el mengeu al moment i a taula, ja que si us l'emporteu pot perdre temperatura i no ser gaudit com es mereix!

Llegiu la recepta completa

02 Sandvitx vegetarià oriental

Sandvitx vegetarià oriental

Sandvitx vegetarià oriental

Sou amants de la cuina oriental? Aficionats al sushi, al wok, als fideus i l'arròs? Amb aquesta recepta no cal que aneu al restaurant per gaudir dels sabors orientals; preparant aquest sandvitx ho podeu fer a tots llocs!

Llegiu la recepta completa

03 Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

La crema de pebrot i germinats servirà de paté i de base per a la tonyina. Tots dos s'integren a la perfecció i el sabor us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

04 Entrepà de salmó i vegetals

Entrepà de salmó i vegetals

Entrepà de salmó i vegetals

Aquest sandvitx és suau i combina sabors delicats com el del salmó, la mostassa i l'advocat. Podeu preparar vosaltres mateixos la massa de pa fregit o, si no teniu gaire temps, compreu uns bagels ja preparats al supermercat i només caldrà que feu el farciment!

Llegiu la recepta completa

05 Minientrepà de brandada de bacallà

Minientrepà de brandada de bacallà

Minientrepà de brandada de bacallà

Aquests entrepans són ideals per preparar-los com a aperitiu i anar obrint boca. Com que són petits no us trauran la gana, i si els cuineu per a convidats faran que tinguin les expectatives ben altes; de ben segur que esperaran ansiosos els primers plats!

Llegiu la recepta completa

06 Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Per als qui preferiu 'l'entrepà de tota la vida' no dubteu a tastar aquest sandvitx de pastrami. Feu servir pa rústic per acabar-ho d'arredonir i aconseguireu un aspecte encara més tradicional. 

Llegiu la recepta completa

07 Figues fresques

Figues fresques

Sandvitx de fetge gras d'ànec amb figues fresques

Aprofiteu que les figues són fruites de temporada per preparar aquest sandvitx que proposa Pep Nogué. A més, incorporareu la fruita necessària a la vostra dieta i li donareu el toc de color a l'entrepà!

Llegiu la recepta completa

08 Tomàquet, feta i estragó

Tomàquet, feta i estragó

Sandvitx de tomàquet, feta i estragó

Sou dels que creieu que val més qualitat que quantitat? Doncs amb aquesta recepta només cal que compreu un bon formatge feta, uns tomàquets de l'hort sucosos i unes llesques de pa ben cruixents! A vegades no calen gaires complicacions per gaudir d'aquestes torrades senzilles i saboroses!

Llegiu la recepta completa

09 Formatge brie

Formatge brie

Sandvitx de brie amb oli de tòfona negra

Per als amants del formatge aquest sandvitx sense farciments és ideal. Si el preferiu calent, proveu d'escalfar-lo a la planxa fins que el brie estigui fos i desfet! 

Llegiu la recepta completa

10 Sandvitx

Sandvitx

Pastes per a sandvitxos

La melmelada no és l'únic ingredient amb què es pot untar el pa. Proveu les pastes que proposa aquesta recepta per farcir les llesques i prepareu unes torrades que serveixin com a aperitiu. Les podeu fer de tonyina, de pernil, de gall dindi o de ruca. N'hi ha per a tots els gustos!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto