CUINA.CAT
19/06/2020El sandvitx és una de les opcions més fàcils i ràpides quan no tenim temps de cuinar o quan volem emportar-nos alguna cosa per menjar fora de casa. Sou més de l'entrepà a primera hora? A mig matí per treure la gana fins a l'hora de dinar? O preferiu utilitzar-los per sopar en forma de biquini? Sigui com sigui, no us podreu resistir a aquestes receptes. Estan per llepar-se'n els dits!
Sandvitx de calamars
Aquesta focaccia combina les verdures amb els calamars i explota els sabors més autèntics de la Mediterrània. En ser preparat a la planxa, és convenient que el mengeu al moment i a taula, ja que si us l'emporteu pot perdre temperatura i no ser gaudit com es mereix!
Sandvitx vegetarià oriental
Sou amants de la cuina oriental? Aficionats al sushi, al wok, als fideus i l'arròs? Amb aquesta recepta no cal que aneu al restaurant per gaudir dels sabors orientals; preparant aquest sandvitx ho podeu fer a tots llocs!
Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats
La crema de pebrot i germinats servirà de paté i de base per a la tonyina. Tots dos s'integren a la perfecció i el sabor us sorprendrà!
Entrepà de salmó i vegetals
Aquest sandvitx és suau i combina sabors delicats com el del salmó, la mostassa i l'advocat. Podeu preparar vosaltres mateixos la massa de pa fregit o, si no teniu gaire temps, compreu uns bagels ja preparats al supermercat i només caldrà que feu el farciment!
Minientrepà de brandada de bacallà
Aquests entrepans són ideals per preparar-los com a aperitiu i anar obrint boca. Com que són petits no us trauran la gana, i si els cuineu per a convidats faran que tinguin les expectatives ben altes; de ben segur que esperaran ansiosos els primers plats!
Entrepà de pastrami amb pa rústic
Per als qui preferiu 'l'entrepà de tota la vida' no dubteu a tastar aquest sandvitx de pastrami. Feu servir pa rústic per acabar-ho d'arredonir i aconseguireu un aspecte encara més tradicional.
Figues fresques
Si teniu figues, no dubteu més i feu aquesta recepta d'en Pep Nogué. A més, incorporareu la fruita necessària a la vostra dieta i li donareu el toc de color a l'entrepà!
Tomàquet, feta i estragó
Sou dels que creieu que val més qualitat que quantitat? Doncs amb aquesta recepta només cal que compreu un bon formatge feta, uns tomàquets de l'hort sucosos i unes llesques de pa ben cruixents! A vegades no calen gaires complicacions per gaudir d'aquestes torrades senzilles i saboroses!
Formatge brie
Per als amants del formatge aquest sandvitx sense farciments és ideal. Si el preferiu calent, proveu d'escalfar-lo a la planxa fins que el brie estigui fos i desfet!
Sandvitx
La melmelada no és l'únic ingredient amb què es pot untar el pa. Proveu les pastes que proposa aquesta recepta per farcir les llesques i prepareu unes torrades que serveixin com a aperitiu. Les podeu fer de tonyina, de pernil, de gall dindi o de ruca. N'hi ha per a tots els gustos! Què trieu?
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: