Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

14 canelons variats

Us proposem un grapat de receptes variades de canelons per a tots els gustos!

CUINA.CAT

13/12/2019

De canelons n'hi ha de tots els gustos i per a tots els públics. Us presentem una gran varietat perquè decidiu com celebrareu el Sant Esteve, alhora que us convidem a preparar-los durant tot l'any i fer-los també per postres!

 

 

01 Canelons de peix

Canelons de peix

Canelons de peix

Si preferiu els sabors mariners, esteu de sort amb aquests canelons de peix. Farcits de lluç i de gambes i remullats amb un brou de marisc que fa de lligam a tot el plat. A més, les verduretes són una guarnició excel·lent per acompanyar aquest plat!

Llegiu la recepta completa

02 Canelons de l'àvia

Canelons de l'àvia

Canelons de l'àvia

Anar a menjar a casa l'àvia sempre és sinònim de menjar bé i de sortir ben tip! Així que si seguiu aquesta recepta no us estranyeu si us recorda als seus canelons, perquè la recepta és la de clàssica de tota la vida!

Llegiu la recepta completa

03 Canelons mel i mató

Canelons mel i mató

Canelons de mel i mató

Per Sant Esteve, canelons. Però dolços o salats? Innoveu amb aquesta recepta i prepareu-los per postres! A més, aquests canelons no requereixen tant de temps i són més senzills de fer. Només heu de tenir cura de posar la proporció d'agar-agar correcta i us sortiran boníssims!

Llegiu la recepta completa

04 Canelons de sípia farcits de llagostins i bolets amb vinagreta

Canelons de sípia farcits de llagostins i bolets amb vinagreta

Canelons de sípia farcits de llagostins i bolets amb vinagreta

Aquests canelons són tan suaus i delicats que per cada ració us en faran falta vuit o nou. El sabor mariner és el clar protagonista. Una versió exquisida dels tradicionals fets de carn!

Llegiu la recepta completa

05 Canelons de rap i bolets

Canelons de rap i bolets

Canelons de rap i bolets

Montse Estruch ens proposa una recepta digna de restaurant per l'aparença, el muntatge i la delicadesa. Així que si voleu impressionar, prepareu aquests canelons amb cura, sobretot a l'hora de batre la beixamel per donar-li el volum necessari. Només amb paciència us sortirà escumosa i amb la textura ideal!

Llegiu la recepta completa

06 Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Si us agrada l'amanida russa, us agradaran aquests canelons, ja que el farciment és el mateix però en calent. A més, la verdura fa que el plat sigui més lleuger i amb una quantitat de fibra més elevada. Una opció ideal per als qui busqueu reduir calories!

Llegiu la recepta completa

07 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs

Substituir la pasta tradicional dels canelons per una massa d'espinacs no és només original, sinó també més saludable. A més, aquesta recepta és ideal per peparar-la amb nens i jugar amb el color verd de la verdura. Segur que no posen cap pega per menjar-se-la!

Llegiu la recepta completa

08 Canelonets de pollastre

Canelonets de pollastre

Canelonets de pollastre

Aquests canelonets són de mida reduïda si els comparem amb els tradicionals, però són perfectes per assaborir-ne en cada mossegada un de sencer. Tasteu-los i no oblideu posar-hi el parmesà per sobre per obtenir aquesta textura cremosa que els acompanya.

Llegiu la recepta completa

09 Canelons de marisc

Canelons de marisc

Canelons de marisc

Per als amants del marisc, si no en teniu prou amb el salmó, el rap i les sèpies, acompanyeu el plat amb unes gambes per acabar de coronar la guarnició. Animeu-vos amb aquesta recepta cent per cent marinera!

Llegiu la recepta completa

10 Canelons de bolets i 'foie'

Canelons de bolets i 'foie'

Canelons de bolets i foie

Aquests canelons porten sorpresa en el seu interior, i és que aparentment semblen els tradicionals, però quan els feu una mossegada el farcit de bolets i foie se us desfarà a la boca. Tasteu aquesta selecta versió del plat més típic per Nadal!

Llegiu la recepta completa

11 Caneló de poma caramel·litzada amb foie

Caneló de poma caramel·litzada amb foie

Caneló de poma caramel·litzada amb foie

Procureu acabar-vos al moment aquests canelons de poma, ja que no es poden guardar: un cop cremats, la capa de sucre cruixent quedaria líquida. Però no us preocupeu, perquè us encantaran i no en voldreu deixar ni una engruna!

Llegiu la recepta completa

12 Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert

Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert

Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert

Trieu els bolets que més us agradin per a aquests canelons. Tots són bons i contrasten a la perfecció amb el bacallà! Us aconsellem que en trieu de temporada, perquè així aprofiteu al màxim el sabor del producte.

Llegiu la recepta completa

13 Canelons de pollastre de corral i fetge gras amb beixamel de múrgoles

Canelons de pollastre de corral i fetge gras amb beixamel de múrgoles

Canelons de pollastre de corral i fetge gras amb beixamel de múrgoles

Juanjo Roda proposa aquests canelons de rostit de pollastre que gairebé obliguen a sucar-hi pa. Així que agafeu un pa amb una bona molla i gaudiu amb aquesta original beixamel de múrgoles!

Llegiu la recepta completa

14 Canelons cruixents de brandada de bacallà

Canelons cruixents de brandada de bacallà

Canelons cruixents de brandada de bacallà

Aquests canelons de brandada de bacallà que ens proposa Jordi Ribas combinen a la perfecció amb una bona amanida. Tot plegat dona lloc a un àpat equilibrat i deliciós!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: