Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un rostit tradicional amb el pollastre i les verdures. Quan tingueu cuit el pollastre, desosseu-lo i peseu-lo.
  2. Prepareu la meitat del seu pes en fetge gras. Salteu aquest fetge en una paella sense oli i que estigui una mica calenta. Passeu-ho per la picadora.
  3. Bulliu les plaques dels canelons i farciu-los amb la barreja del fetge i el rostit. 
  4. Per a la beixamel de múrgoles: poseu les múrgoles en remull amb la llet i guardeu-les així tota la nit. Passeu els bolets per un colador i salteu-los amb els 50 g de mantega.
  5. En un altre cassó, feu una beixamel amb els 100 g de mantega, la farina i la llet amb què heu hidratat les múrgoles. 
  6. Barregeu les múrgoles saltades i la beixamel. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho tot.
  7. Muntatge: poseu els canelons en una safata. Aboqueu-hi la beixamel pel damunt i poseu-ho al forn a escalfar, sense que es gratini. Emplateu-ho i, opcionalment, hi podeu ratllar per sobre una mica de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto