Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. La preparació de les verdures pot ser igual que la que faríeu per a una ensalada russa, i si us agrada també podeu posar-hi tonyina i ou dur. Netegeu les verdures i talleu-les a trossos petits. Bulliu-les amb aigua i sal, i escorreu-les bé.
  2. Feu bullir els canelons amb aigua, una fulla de llorer i sal, i, opcionalment, una pastilla de brou. Passeu-los per aigua freda i poseu-los a sobre d’un drap de cuina.
  3. Enrotlleu els canelons (amb la verdura) posant-los en una plàtera d’anar al forn.
  4. Feu una beixamel amb els ingredients que s’especifiquen a dalt. Si us agrada podeu ratllar-hi un tomàquet
  5. Aboqueu la beixamel per damunt dels canelons. Poseu-hi el formatge ratllat i una mica de mantega per sobre (així el gratinat quedarà millor). Poseu-los al forn uns minuts fins que quedin rossos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto