Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les plaques de canelons en aigua bullent salada 12 min. Escorreu-les i poseu-les en un bol amb aigua freda i, a poc a poc, aneu-les estenent sobre un drap perquè perdin l’aigua i es refredin, per enrotllar-les.
  2. En un pot amb aigua calenta, escaldeu els bolets perquè s’estovin. Al cap d’uns minuts, escorreu-los i piqueu-los amb una picadora.
  3. Salteu els bolets en una paella amb oli, sal i pebre, i quan estigui remenat i saltat, afegiu-hi el foie semicuit. Aneu-ho remenant: el foie es va desfent i va lligant i donant gust als bolets.
  4. Farciu els canelons amb la barreja. Poseu-los en una safata de forn amb mantega.
  5. Feu la beixamel amb una ceba picada i ben sofregida, que quedi cuita i toveta. Afegiu-hi la farina i, un cop fregida, aneu-hi afegint la llet calenta, amb sal i nou moscada. Aboqueu-la per sobre els canelons i, amb una mica de formatge, poseu-los a gratinar al forn. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: