Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les diferents carns a daus i enrossiu-les en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
  2. A mitja cocció, afegiu-hi els alls pelats i laminats i la ceba ratllada. Coeu-ho lentament.
  3. Remulleu-ho amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Afegiu-hi el fetge i el cervell de xai i deixeu-ho coure uns minuts més. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar bé.
  5. Afegiu-hi la molla de pa mullada amb llet.
  6. Passeu la carn per la màquina de trinxar amb el forat mitjà.
  7. Bulliu uns minuts la pasta. Refredeu-la en aigua freda i col·loqueu-la en un drap blanc.
  8. Aneu posant en cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons.
  9. Feu la beixamel bullint 1/2 l de llet. Incorporeu-hi farina i deixeu-ho coure 2 min a foc suau. Afegiu-hi a poc a poc la llet i coeu-ho 2 min.
  10. Tasteu-ho de sal, pebre i nou moscada.
  11. Tireu una mica de beixamel al fons de la plàtera de forn, al damunt poseu-hi els canelons i cobriu-ho amb beixamel. Empolseu-los amb formatge i mantega, i gratineu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto