Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la farsa: talleu la ceba a trossos grossos i poseu-la en una safata de forn. Al damunt, poseu-hi les cuixes de pollastre. Salpebreu-ho i rostiu-ho al forn calent, a 200 ºC, 1 h.
  2. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu-ho 10 min, amb el forn a 160 ºC.
  3. Separeu la pell del pollastre i piqueu-la ben fina, salteu-la a foc suau i així la rostireu encara una mica més. Passats uns minuts, afegiu-hi la mitja cabeça d’alls picats i acabeu-ho de rostir fins que tingui un color daurat fort.
  4. Desosseu les cuixes i piqueu-ne la carn.
  5. Ajunteu el rostit de la pela del pollastre i els alls amb totes les restes dels ossos, i desglaceu-ho. Així fareu una salsa concentrada, que ajuntareu amb la farsa dels canelons, i hi donarà més sabor i cremositat. Afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet i reserveu-ho en fred, per després muntar els canelons.
  6. Per a la beixamel: infusioneu la llet amb la pela de diferents formatges.
  7. En una altra olla, desfeu la mantega i afegiu-hi la farina. Coeu-la 3 min a foc lent. Salpebreu-ho i afegiu-hi la llet infusionada colada. Sense parar de remenar, bulliu-ho 5-10 min.
  8. Poseu aigua i una mica de sal en una olla i bulliu-hi la pasta de canelons, 5 min. Deixeu-la refredar i eixugar.
  9. Esteneu els trossos de pasta i munteu els canelons. Poseu-hi la farsa i enrotlleu-los.
  10. En una cassola de fang o un altre tipus de recipient, poseu una mica de beixamel al fons, afegiu-hi tres canelons al damunt i napeu-los amb beixamel.
  11. Ratlleu-hi parmesà amb un ratllador fi per sobre i gratineu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: