Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les diferents carns a daus i enrossiu-les en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
  2. A mitja cocció, afegiu-hi els alls pelats i laminats i la ceba ratllada. Coeu-ho lentament.
  3. Remulleu-ho amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Afegiu-hi el fetge i el cervell de xai i deixeu-ho coure uns minuts més. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar bé.
  5. Afegiu-hi la molla de pa mullada amb llet.
  6. Passeu la carn per la màquina de trinxar amb el forat mitjà.
  7. Bulliu uns minuts la pasta. Refredeu-la en aigua freda i col·loqueu-la en un drap blanc.
  8. Aneu posant en cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons.
  9. Feu la beixamel bullint 1/2 l de llet. Incorporeu-hi farina i deixeu-ho coure 2 min a foc suau. Afegiu-hi a poc a poc la llet i coeu-ho 2 min.
  10. Tasteu-ho de sal, pebre i nou moscada.
  11. Tireu una mica de beixamel al fons de la plàtera de forn, al damunt poseu-hi els canelons i cobriu-ho amb beixamel. Empolseu-los amb formatge i mantega, i gratineu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto