Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó barregeu l’aigua i la mel. Incorporeu-hi l’agar-agar i remeneu-ho bé per tal que no faci grumolls.
  2. Poseu el cassó al foc i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho bullir durant 1 min. Seguidament, aboqueu-ho sobre una plàtera de forma que quedi una làmina ben fina. Deixeu-ho quallar un parell d’hores.
  3. Talleu la gelatina en rectangles de la mida del caneló que volem fer. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu cada caneló amb el mató.
  4. Amb compte, emboliqueu els canelons i col·loqueu-los al plat. Decoreu-los amb uns grans de magrana i uns fils de mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto