Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 receptes per al mes de febrer

Encara és temps de quedar-se a casa i preparar menjars per a la família. Aprofiteu l'hivern per cuinar aquests plats i postres que us proposem!

CUINA.CAT

05/02/2019

Si el gener se us ha fet llarg, el febrer us passarà volant, no us despiteu, però, i mengeu d'allò més bé!

 

01 Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Si sou dels qui posen molta cura en una presentació, aquest és el vostre plat ideal. Amb una combinació tan senzilla com els espinacs amb el salmó, podeu aconseguir aquest plat que sembla elaborat però que en realitat és molt fàcil de fer. Perfecte com a entrant d'un gran sopar!

Llegiu la recepta completa

02 Espinacs amb panses, pinyons i mató

Espinacs amb panses, pinyons i mató Becky Lawton

Espinacs amb panses, pinyons i mató

Alguna vegada heu pensat que es podrien combinar els espinacs amb el mató? Doncs es pot, i amb aquesta recepta podreu sorprendre la família o els amics, o, fins i tot, si només voleu experimentar a la cuina i tastar aquest plat. I encara quedarà millor si feu la presentació que us proposem. Proveu-ho!

Llegiu la recepta completa

03 Garota

Garota

Caputxino de verdures, garota i aire de bacallà fumat

Us imaginàveu una recepta d'aquest tipus? I us atreviu a cuinar-la? Aquest caputxino serveix com a primer plat d'un sopar i us assegurem que es boníssim! Podeu aprofitar la originalitat d'aquest menjar per sorprendre els convidats i gaudir d'un àpat deliciós!

Llegiu la recepta completa

04 Conill amb salsa i puré de pastanaga

Conill amb salsa i puré de pastanaga Becky Lawton

Conill amb salsa i puré de pastanaga

El conill amb salsa és un plat boníssim! Aquesta recepta n'és una variant, ja que fa servir el puré de pastanaga com a guarnició i es pot fer opcionalment amb pollastre. És ideal com a plat principal, que pot agradar fins i tot als paladars més refinats!

Llegiu la recepta completa

05 Pastís de pastanaga i nous

Pastís de pastanaga i nous Becky Lawton

Pastís de pastanaga i nous

La pastanaga també es pot fer servir per preparar moltes postres! Aquí teniu un exemple de recepta dolça que fa ús de les pastanagues com a ingredient principal. tasteu aquest pastís, que us resultarà sorprenentment deliciós.

Llegiu la recepta completa

06 Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Si alguna cosa destaca, gastronòmicament parlant, al febrer, són les jornades gastronòmiques dedicades a les galeres i a les carxofes que se celebren arreu del territori. Per això, aquest risotto de galeres i carxofes és una manera fantàstica de gaudir de totes aquestes propostes sense sortir de casa. Pura essència de mar i muntanya en un arròs boníssim! 

Llegiu la recepta completa

07 Minestra de xai

Minestra de xai

Minestra de xai

Amb aquesta recepta podrem ajuntar algunes de les millors hortalisses del febrer, com la coliflor, el bròquil i els primers pèsols de la temporada (que ja els esperàvem amb delit!) per preparar un plat únic boníssim, ja que incorporem la carn de xai, que combina molt bé amb totes aquestes verdures. Potser us caldrà una mica més d'estona per preparar-lo, però vaja, al cap i a la fi, estalviareu temps, perquè és un plat únic!

Llegiu la recepta completa

08 Pastís de carbassa

Pastís de carbassa Gemma Clofent

Pastís de carbassa

Unes postres boníssimes! Encara que la carbassa es faci servir per a plats salats, també es pot fer servir per a menjars dolços, com aquest pastís que us proposem. Amb aquesta recepta tindreu l'èxit assegurat, ja que s'allunya de les postres tradicionals i utilitza la verdura per donar-hi un aire més original.

Llegiu la recepta completa

09 Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa

Si el pastís anterior no us suposava cap esforç, intenteu cuinar aquests bunyols! Són típics de València durant l'època de falles, però són tan bons que es poden fer en qualsevol moment de l'hivern! Si voleu gaudir-ne encara més, podeu servir-los amb xocolata.

Llegiu la recepta completa

10 Red Velvet

Red Velvet Gemma Clofent

Red Velvet de remolatxa

Si a aquestes altures encara us penseu que la remolatxa només serveix per fer amanides, potser ha arribat el moment de canviar el xip. I us proposem fer-ho amb aquesta recepta de postres de la Gemma Clofent, que ha versionat un pastís americà molt conegut com és el Red Velvet per incorporar-hi la remolatxa per donar-li el color vermell característic.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto