Troba la teva recepta

20 receptes per al mes de febrer

Encara és temps de quedar-se a casa i preparar menjars per a la família. Aprofiteu l'hivern per preparar plats calents i les postres que us proposem!

CUINA.CAT

05/02/2019
01 Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Si sou dels qui posen molta cura en una presentació, aquest és el vostre plat ideal. Amb una combinació tan senzilla com els espinacs amb el salmó, podeu aconseguir aquest plat que sembla elaborat però que en realitat és molt fàcil de fer. Perfecte com a entrant d'un gran sopar!

Llegiu la recepta completa

02 'Pizza' enrollada rellena de 'calçot'

'Pizza' enrollada rellena de 'calçot'

Pizza enrotllada farçida de calçots, romesco, emmental i carxofa

Tornem a ser-hi amb els calçots, però aquesta vegada els barrejem amb carxofa, emmental i la salsa romesco. El resultat és una pizza enrotllada que combina dues de les hortalisses més típiques del febrer amb l'ajuda del formatge.

Llegiu la recepta completa

03 Espinacas con pasas, piñones y requesón

Espinacas con pasas, piñones y requesón Becky Lawton

Espinacs amb panses, pinyons i mató

Alguna vegada heu pensat que es podrien combinar els espinacs amb el mató? Doncs es pot, i amb aquesta recepta podreu sorprendre la família o els amics, o, fins i tot, si només voleu experimentar a la cuina i tastar aquest plat. I encara quedarà millor si feu la presentació que us proposem. Proveu-ho!

Llegiu la recepta completa

04 Erizo de mar

Erizo de mar

Caputxino de verdures, garota i aire de bacallà fumat

Us imaginàveu una recepta d'aquest tipus? I us atreviu a cuinar-la? Aquest caputxino serveix com a primer plat d'un sopar i us assegurem que es boníssim! Podeu aprofitar la originalitat d'aquest menjar per sorprendre els convidats i gaudir d'un àpat deliciós!

Llegiu la recepta completa

05 Conejo con salsa y puré de zanahoria / Becky Lawton

Conejo con salsa y puré de zanahoria / Becky Lawton Becky Lawton

Conill amb salsa i puré de pastanaga

El conill amb salsa és un plat boníssim! Aquesta recepta n'és una variant, ja que fa servir el puré de pastanaga com a guarnició i es pot fer opcionalment amb pollastre. És ideal com a plat principal, que pot agradar fins i tot als paladars més refinats!

Llegiu la recepta completa

06 Pastel de zanahoria y nuevos

Pastel de zanahoria y nuevos Becky Lawton

Pastís de pastanaga i nous

La pastanaga també es pot fer servir per preparar moltes postres! Aquí teniu un exemple de recepta dolça que fa ús de les pastanagues com a ingredient principal. tasteu aquest pastís, que us resultarà sorprenentment deliciós.

Llegiu la recepta completa

07 Trinchado de patata y col de la Cerdaña

Trinchado de patata y col de la Cerdaña

Trinxat de patata i col

Si us agrada la col, i voleu tastar-la en diferents formats, us recomano aquest trinxat amb patata. És una manera de menjar la verdura de manera diferent i combinant-la amb el porc, que li dóna un gust deliciós. Proveu de fer la recepta i tasteu-lo vosaltres mateixos!

Llegiu la recepta completa

08 Farcellet de patata, col y morcilla de perol

Farcellet de patata, col y morcilla de perol

Farcellet de patata, col i botifarra de perol

Continuem amb combinacions delicioses! En aquest cas, us proposem un farcellet que aprofita la verdura per fer un embolcall en què conviuen la patata i la botifarra. És molt fàcil de cuinar i dóna com a resultat un plat molt bo, ideal per començar tot un menú.

Llegiu la recepta completa

09 Quiche vegana de col llombarda i porros

Quiche vegana de col llombarda i porros

Quiche vegana de col llombarda i porros

Si voleu tastar sabors nous, podeu cuinar aquesta quiche vegana que us recomanem. Aprofita aquestes dues verdures d'hivern, la col llombarda i els porros. Es pot fer servir com a primer plat d'un àpat o com a guarnició, això ho decidiu vosaltres!

Llegiu la recepta completa

10 Cassoleta tolosana

Cassoleta tolosana Becky Lawton

Cassoleta tolosana

Si heu tingut l'oportunitat de viatjar a la regió del Llenguadoc durant l'hivern, segur que heu tastat aquesta recepta tradicional de llegums, hortalisses i carn. Un guisat contundent, perfecte per fer passar el fred, que també podeu preparar a casa amb aquesta recepta. Si no l'heu tastat mai, preneu nota de tots els passos i poseu-vos a cuinar. Us assegurem que valdrà la pena!

Llegiu la recepta completa

11 Macarrones con brécol y jamón

Macarrones con brécol y jamón Ada Parellada

Macarrons amb bròquil i pernil

Aquests macarrons són ideals perquè els més petits s'endinsin en el món de la cuina. Són molt fàcils de fer, perquè els puguin cuinar amb l'ajuda d'un adult. I, el més important, és que és un plat molt bo perquè els petits de casa puguin menjar sa sense que rebutgin el menjar. Tota una ajuda!

Llegiu la recepta completa

12 Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Risotto de galeres i carxofes amb espardenyes a la planxa

Si alguna cosa destaca, gastronòmicament parlant, al febrer, són les jornades gastronòmiques dedicades a les galeres i a les carxofes que se celebren arreu del territori. Per això, aquest risotto de galeres i carxofes és una manera fantàstica de gaudir de totes aquestes propostes sense sortir de casa. Pura essència de mar i muntanya en un arròs boníssim! 

Llegiu la recepta completa

13

Crema de naps de la Cerdanya amb raviolis de carn de perol

Una altra proposta de muntanya, que combina pasta, tubercles i carn. Aquesta crema de naps de la Cerdanya amb raviolis de carn de perol és un plat que us sorprendrà, perquè converteix una senzilla crema d'hortalisses en una proposta de primera categoria. Si compreu els raviolis fets, per estavliar feina, procureu que el farcit sigui de qualitat, ja que així no desmereixereu el plat!

Llegiu la recepta completa

14 Minestra de xai

Minestra de xai

Minestra de xai

Amb aquesta recepta podrem ajuntar algunes de les millors hortalisses del febrer, com la coliflor, el bròquil i els primers pèsols de la temporada (que ja els esperàvem amb delit!) per preparar un plat únic boníssim, ja que incorporem la carn de xai, que combina molt bé amb totes aquestes verdures. Potser us caldrà una mica més d'estona per preparar-lo, però vaja, al cap i a la fi, estalviareu temps, perquè és un plat únic!

Llegiu la recepta completa

15 Pastel de calabaza

Pastel de calabaza Gemma Clofent

Pastís de carbassa

Unes postres boníssimes! Encara que la carbassa es faci servir per a plats salats, també es pot fer servir per a menjars dolços, com aquest pastís que us proposem. Amb aquesta recepta tindreu l'èxit assegurat, ja que s'allunya de les postres tradicionals i utilitza la verdura per donar-hi un aire més original.

Llegiu la recepta completa

16 Buñuelos de calabaza

Buñuelos de calabaza

Bunyols de carbassa

Si el pastís anterior no us suposava cap esforç, intenteu cuinar aquests bunyols! Són típics de València durant l'època de falles, però són tan bons que es poden fer en qualsevol moment de l'hivern! Si voleu gaudir-ne encara més, podeu servir-los amb xocolata.

Llegiu la recepta completa

17 Tejas con naranja confitada

Tejas con naranja confitada Gemma Clofent

Teules amb taronja confitada

Per acabar un àpat, aquestes teules són perfectes. Si voleu allunyar-vos del típic pastís o si només voleu posar a prova les vostres habilitats culinàries, us recomanem que tasteu aquesta recepta. Feu-nos cas... perquè repetireu mil vegades!

Llegiu la recepta completa

18 Estrella de naranja

Estrella de naranja Gemma Clofent

Estrella de taronja

Per aprofitar aquests dies que s'ensuma la primavera i surt més el sol, us proposem cuinar aquesta estrella de taronja. És una mousse ben dolça que pot ser el plat "estrella" d'un menú, no només per la forma, sinò també pel sabor.

Llegiu la recepta completa

19 Galletas de naranja confitada

Galletas de naranja confitada Gemma Clofent

Galetes de taronja confitada

Aquesta recepta no serveix només com a postres de menú, sinó que també és ideal per esmorzar, berenar i, fins i tot, per menjar entre hores perquè no us ataqui la fam. Són unes galetes mot fàcils de fer i sempre surten boníssimes!

Llegiu la recepta completa

20 Red Velvet

Red Velvet Gemma Clofent

Red Velvet de remolatxa

Si a aquestes altures encara us penseu que la remolatxa només serveix per fer amanides, potser ha arribat el moment de canviar el xip. I us proposem fer-ho amb aquesta recepta de postres de la Gemma Clofent, que ha versionat un pastís americà molt conegut com és el Red Velvet per incorporar-hi la remolatxa per donar-li el color vermell característic.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto