Troba la teva recepta

3 postres refrescants sense forn

A l'estiu, amb les altes temperatures, se'ns fa difícil cuinar amb forn sense suar! Per això, us portem unes postres que, a més de preparar-se sense calor, us refrescaran!

CUINA.CAT

13/08/2019
01 Síndria amb granissat de porto

Síndria amb granissat de porto

Síndria amb granissat de porto

És la fruita amb més percentatge d'aigua del món, de manera que no hi ha cap ingredient més refrescant que la síndria! En aquesta recepta la combinem amb un granissat de porto que s'uneix de forma sensacional amb la dolçor de la fruita, i el resultat són unes postres delicioses. Lluiteu contra la calor insuportable amb aquest granissat ràpid i fàcil de preparar!

Llegiu la recepta completa

02 Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

No hi ha cap dubte que un got d'orxata entra de meravella a l'estiu. I si el feu en forma de flam amb un coulis de fruita? Doncs serà refrescant i encara més bo! Per una banda, haureu de bullir orxata, mascarpone i quallada per fer el flam, i, per l'altra, escalfar mango amb sucre per elaborar el coulis. No té cap secret!

Llegiu la recepta completa

03 Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Acabem amb un gaspatxo tot terreny, ja que tant pot ser un aperitiu per obrir la gana com unes postres refrescants. Només cal bullir l'hortalissa i tritutar-la juntament amb la fruita i el iogurt per aconseguir aquesta beguda tradicional, però reinventada amb un punt cítric i dolç que us assegurem que no deixa ningú indiferent!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto