Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes de broquetes

L'art de cuinar amb una broqueta

03/03/2021

La tècnica de la broqueta és un clàssic de tot tipus de cuines, especialment si parlem de llocs on sovint es preparen carns o verdures a la brasa especiades i acompanyades de salses com el 'chimichurri' o la barbacoa. A continuació us proposem algunes receptes de broquetes.

01 Broquetes de lluç amb 'velouté' d'alls

Broquetes de lluç amb 'velouté' d'alls Becky Lawton

Broquetes de lluç amb 'velouté' d'alls

Un plat saludable i mediterrani que, en companyia de la ceba i el pebrot, us farà pensar que menjar és més un privilegi que una obligació. Es pot afegir un xic de llimona al peix, però, si us ve de gust, també podeu preparar una maionesa casolana, que és una gran opció.

02 Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt

Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt AJJ Estudi

Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt

Un àpat diferent, on el xai quedarà tendre i saborós gràcies a la marinada de la carn amb diferents espècies com la cúrcuma i el safrà. A més, acompanyada de l'hummus i de la salsa de iogurt, notareu una agradable combinació de sabors intensos, remarcats per la frescor del iogurt, la llimona i el coriandre.

03 Broquetes de pollastre amb herbes

Broquetes de pollastre amb herbes

Broquetes de pollastre amb herbes

Una recepta tan senzilla com bona. El secret està en les herbes, una bona matèria primera i la mel amb què pintarem el pollastre per donar-li un toc dolç. Per complementar la broqueta, podeu afegir-hi verdures o hortalisses com pebrot, ceba o tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto