La tècnica de la broqueta és un clàssic de tot tipus de cuines, especialment si parlem de llocs on sovint es preparen carns o verdures a la brasa especiades i acompanyades de salses com el 'chimichurri' o la barbacoa. A continuació us proposem algunes receptes de broquetes.
Broquetes de lluç amb 'velouté' d'alls Becky Lawton
Un plat saludable i mediterrani que, en companyia de la ceba i el pebrot, us farà pensar que menjar és més un privilegi que una obligació. Es pot afegir un xic de llimona al peix, però, si us ve de gust, també podeu preparar una maionesa casolana, que és una gran opció.
Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt AJJ Estudi
Un àpat diferent, on el xai quedarà tendre i saborós gràcies a la marinada de la carn amb diferents espècies com la cúrcuma i el safrà. A més, acompanyada de l'hummus i de la salsa de iogurt, notareu una agradable combinació de sabors intensos, remarcats per la frescor del iogurt, la llimona i el coriandre.
Broquetes de pollastre amb herbes
Una recepta tan senzilla com bona. El secret està en les herbes, una bona matèria primera i la mel amb què pintarem el pollastre per donar-li un toc dolç. Per complementar la broqueta, podeu afegir-hi verdures o hortalisses com pebrot, ceba o tomàquet.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.