CUINA.CAT
01/10/2020Arròs de pop, brownie de remolatxa i peus de porc amb bolets. Són tres de les receptes que podeu trobar a la revista d'octubre. Tres receptes per donar el tret de sortida a la tardor de la millor manera possible.
Peus de porc amb bolets
Una de les grans receptes del CUINA d'octubre té tants adeptes com detractors: els peus de porc. Però aquesta recepta del cuiner mediàtic Marc Ribas fascinarà fins i tot els que mai s'atreveixen a tastar-los!
Arròs de pop de ses Illes
Un altre plat imprescindible és aquest espectacular arròs amb pop, un dels protagonistes del menú d'octubre.
Brownie de remolatxa i xocolata
En els darrers anys, els dolços que incorporen vegetals i tubercles s'han posat molt de moda. I no només entre els vegans o vegetarians! La remolatxa, en aquesta recepta, converteix el brownie en un dolç més saludable.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: