CUINA.CAT
03/11/2020Voleu aprofitar el cap de setmana per cuinar plats internacionals? Nosaltres ho tenim clar: comenceu pels tacos! Fàcils i bons. Us proposem dos tacos una mica diferents ‒un de marisc i l'altre vegà‒ i un de clàssic, el de 'cochinita pibil'. Què espereu per fer-ne?
Tacos de llagosta
La primera opció que us proposem és marinera, perquè, encara que sovint no ho sembli, a Mèxic també hi ha tradició de peix! Uns tacos de llagosta acompanyats amb una salsa de xili, maionesa del xipotle i diversos tocs verds com el coriandre o l'alvocat. Una manera completament diferent de menjar marisc.
Tacos de remolatxa farcits de guacamole AJJ Estudi
Seguim amb una opció vegana per a la qual necessitareu una remolatxa grossa, per tallar a fines llesques i utilitzar com a taco, i un assortit d'hortalisses, fruites o verdures per al farcit. No és una recepta tancada, així que hi podeu afegir altres ingredients com pastanaga, tomàquet o pebrot, que no apareixen a la recepta però també aporten sabor.
Tacos de 'cochinita pibil'
A un receptari de tacos no hi podia faltar un clàssic, els tacos de 'cochinita pibil'. Nosaltres us proposem la recepta amb la qual va participar el restaurant Chihuahua de Barcelona al 'Plat favorit dels catalans'. Una proposta espectacular.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.