Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 grans receptes amb coliflor

La coliflor és la protagonista de 4 receptes delicioses per cuinar en aquesta època

CUINA.CAT

12/11/2020

La coliflor és una de les hortalisses de temporada. Present sempre en els mesos d'hivern, aquí trobaràs receptes diverses per cuinar-hi. Des de plats senzills i simples fins a d'altres que, sense gaire dificultat, podran enamorar a tots els comensals de la teva taula. Perquè la coliflor està de moda, és sana i cal cuinar-hi!

01 Crema de coliflor

Crema de coliflor

Crema de coliflor, ceba i ametlles

De cremes, n'hi ha moltes, i la coliflor pot ser una gran verdura per fer-ne. Amb coliflor, una mica de ceba i ametlles, obtenim aquesta magnífica recepta ben fàcil de preparar i perfecta per a les nits fredes que ens visiten de novembre en endavant.

02 Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Plat de coliflor fet a la graella amb greix de vedella, en lloc d'oli. Amb unes avellanes torrades i passades també per la paella que l'acompanyen. Una recepta fàcil i bona.

03 Cuscús a la minuta

Cuscús a la minuta

Cuscús a la minuta

El cuscús a la minuta, una recepta que en l'enllaç fins i tot podreu veure realitzada en vídeo, és una bona manera de barrejar la tradició nord-africana amb un remenat de verdures ‒entre les quals la coliflor, evidentment‒ ben típic de la dieta mediterrània.

04 Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya

Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya Pau Esculies

Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya

També podem fer servir la coliflor per acompanyar carns i peixos; en aquest cas, un bacallà confitat amb curri i albergínia, al qual sumarem aquest Parmentier de coliflor deliciós, a manera de puré de patata. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto