Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 grans receptes amb coliflor

La coliflor és la protagonista de 4 receptes delicioses per cuinar en aquesta època

CUINA.CAT

12/11/2020

La coliflor és una de les hortalisses de temporada. Present sempre en els mesos d'hivern, aquí trobaràs receptes diverses per cuinar-hi. Des de plats senzills i simples fins a d'altres que, sense gaire dificultat, podran enamorar a tots els comensals de la teva taula. Perquè la coliflor està de moda, és sana i cal cuinar-hi!

01 Crema de coliflor

Crema de coliflor

Crema de coliflor, ceba i ametlles

De cremes, n'hi ha moltes, i la coliflor pot ser una gran verdura per fer-ne. Amb coliflor, una mica de ceba i ametlles, obtenim aquesta magnífica recepta ben fàcil de preparar i perfecta per a les nits fredes que ens visiten de novembre en endavant.

02 Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Plat de coliflor fet a la graella amb greix de vedella, en lloc d'oli. Amb unes avellanes torrades i passades també per la paella que l'acompanyen. Una recepta fàcil i bona.

03 Cuscús a la minuta

Cuscús a la minuta

Cuscús a la minuta

El cuscús a la minuta, una recepta que en l'enllaç fins i tot podreu veure realitzada en vídeo, és una bona manera de barrejar la tradició nord-africana amb un remenat de verdures ‒entre les quals la coliflor, evidentment‒ ben típic de la dieta mediterrània.

04 Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya

Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya Pau Esculies

Bacallà confitat amb Parmentier de coliflor amb curri de Madràs i albergínia amb mel de canya

També podem fer servir la coliflor per acompanyar carns i peixos; en aquest cas, un bacallà confitat amb curri i albergínia, al qual sumarem aquest Parmentier de coliflor deliciós, a manera de puré de patata. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: