Troba la teva recepta

4 plats picants

És igual si no sou gaire amants del picant, us assegurem que no us podreu resistir a aquestes receptes!

03/10/2019

El restaurador Richard Feriche, més conegut per la seva faceta de director d'art i fotògraf, afirma que "a un 50% de la població no li agrada el picant, però que a l'altra 50%, sí." En aquest receptari us presentem quatre plats ideats per ell i el xef Salva Gálvez, que per la seva varietat de picants de diferents intensitats animarà, fins i tot, el primer grup a cuinar-los.

 

 

01 Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Ensalada marroquina amb xilis verds i espècies

Inspirada en la gastonomia àrab, aquesta és una amanida de verdures cuinades. L'ingredient principal és la pastanaga, que s'acompanya amb la ceba. El toc màgic el trobem en la combinació de diverses espècies per amanir-la, com el sucre de llustre, el gingebre mòlt, els xilis o el vinagre de vi blanc, que juntament amb el iogurt donen com a resultat un gust picant d'allò més interessant. 

Llegiu la recepta completa

02 Cebiche 'nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Cebiche 'nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Cebiche 'Nikkei' amb 'jalapeño' vermell

Combinar el picant amb l'àcid és el joc al qual cal apuntar-se quan es prepara un cebiche. En aquesta proposta això s'aconseguix unint el 'jalapeño' vermell picat i la llima. El resultat és un gust tan característic que us traslladarà, de ben segur, al Perú.

Llegiu la recepta completa

03 'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

'Mollete' planxat de 'porchetta' amb maionesa de 'sriracha'

Menjar ràpid, de qualitat i amb el punt afegit que sigui picant és possible. Un entrepà de carn de porc, amb pa tou i acompanyat de la 'sriracha', una salsa oriental de xili fermentat, és la solució.

Llegiu la recepta completa

04 Galtes de vedella, curri japonès i escuma de coco

Galtes de vedella, curri japonès i escuma de coco

Galtes de vedella, curri japonès i escuma de coco

Les galtes de vedella es poden cuinar de mil i una maneres. Si voleu impressionar, feu la cocció en una bossa al buit juntament amb curri i mantega; a l'hora de servir-ho, acompanyeu la carn amb escuma de coco i gel de bergamota. Segur que aquest plat picant no deixa ningú indiferent!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto