CUINA.CAT
07/01/2021Us heu passat uns dies abusant dels dolços o els carbohidrats i el cos us demana verd? No patiu, les verdures i les hortalisses tenen un gust molt més bo del que ens pensem... només cal preparar-les amb gràcia!
Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets AJJ Estudi
La col kale, o col arrissada, és una opció molt saludable que aporta ferro i calci. En aquesta recepta, us proposem que l'utilitzeu per fer un pesto diferent, que porta alfàbrega com el de tota la vida, però hi afegeix l'hortalissa. A part d'això, el plat de pasta que us ensenyem també conté albergínia, tomàquets i formatge fumat.
Rotlles de bledes amb gambes AJJ Estudi
Una altra opció saludable i plena de nutrients és aquesta recepta de rotlles de bledes amb gambes. Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten, i les gambes contenen proteïnes baixes en greixos. Ho veieu? Menjar sa i bo és possible, així que animeu-vos a cuinar aquesta proposta!
Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral AJJ Estudi
La carbassa és un producte que està present als mercats tot l'any, ja que hi ha una varietat d'estiu i d'hivern. El gust varia poc entre una o l'altra, així que cap dia de l'any tindreu problemes per preparar aquesta amanida. És totalment atemporal! Els passos a seguir per fer-la són molt fàcils i és apta per a tots els tipus d'alimentació: vegana, vegetariana, omnívora, etc.
Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó AJJ Estudi
Aquest pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó és ideal com a entrant en un sopar o dinar de diumenge. Menjar bo no exclou menjar sa, i la recepta que us proposem ho demostra perfectament. No us capfiqueu pel fet que inclou bròquil, perquè en el resultat final la mescla és molt bona!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: