Troba la teva recepta

4 receptes amb verdures verdes

Amb aquestes propostes gastronòmiques veureu que les verdures i les hortalisses tenen un gust molt més bo del que ens pensem... només cal preparar-les amb gràcia!

CUINA.CAT

06/01/2019
01 Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets AJJ Estudi

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

La col kale, o col arrissada, és una opció molt saludable que aporta ferro i calci. En aquesta recepta, us proposem que l'utilitzeu per fer un pesto diferent, que porta alfàbrega com el de tota la vida, però hi afegeix l'hortalissa. A part d'això, el plat de pasta que us ensenyem també conté albergínia, tomàquets i formatge fumat.

Llegiu la recepta completa

02 Rotlles de bledes amb gambes

Rotlles de bledes amb gambes AJJ Estudi

Rotlles de bledes amb gambes

Una altra opció saludable i plena de nutrients és aquesta recepta de rotlles de bledes amb gambes. Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten, i les gambes contenen proteïnes baixes en greixos. Ho veieu? Menjar sa i bo és possible, així que animeu-vos a cuinar aquesta proposta! 

Llegiu la recepta completa

03 Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral AJJ Estudi

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

La carbassa és un producte que està present als mercats tot l'any, ja que hi ha una varietat d'estiu i d'hivern. El gust varia poc entre una o l'altra, així que cap dia de l'any tindreu problemes per preparar aquesta amanida. És totalment atemporal! Els passos a seguir per fer-la són molt fàcils i és apta per a tots els tipus d'alimentació: vegana, vegetariana, omnívora, etc.

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó

Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó AJJ Estudi

Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó

Aquest pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó és ideal com a entrant en un sopar o dinar de diumenge. Menjar bo no exclou menjar sa, i la recepta que us proposem ho demostra perfectament. No us capfiqueu pel fet que inclou bròquil, perquè en el resultat final la mescla és molt bona!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto