Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes amb verdures verdes

Un grapat de receptes fàcils i bones

CUINA.CAT

07/01/2021

Us heu passat uns dies abusant dels dolços o els carbohidrats i el cos us demana verd? No patiu, les verdures i les hortalisses tenen un gust molt més bo del que ens pensem... només cal preparar-les amb gràcia!

01 Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets

Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets AJJ Estudi

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

La col kale, o col arrissada, és una opció molt saludable que aporta ferro i calci. En aquesta recepta, us proposem que l'utilitzeu per fer un pesto diferent, que porta alfàbrega com el de tota la vida, però hi afegeix l'hortalissa. A part d'això, el plat de pasta que us ensenyem també conté albergínia, tomàquets i formatge fumat.

Llegiu la recepta completa

02 Rotlles de bledes amb gambes

Rotlles de bledes amb gambes AJJ Estudi

Rotlles de bledes amb gambes

Una altra opció saludable i plena de nutrients és aquesta recepta de rotlles de bledes amb gambes. Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten, i les gambes contenen proteïnes baixes en greixos. Ho veieu? Menjar sa i bo és possible, així que animeu-vos a cuinar aquesta proposta! 

Llegiu la recepta completa

03 Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral AJJ Estudi

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

La carbassa és un producte que està present als mercats tot l'any, ja que hi ha una varietat d'estiu i d'hivern. El gust varia poc entre una o l'altra, així que cap dia de l'any tindreu problemes per preparar aquesta amanida. És totalment atemporal! Els passos a seguir per fer-la són molt fàcils i és apta per a tots els tipus d'alimentació: vegana, vegetariana, omnívora, etc.

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó

Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó AJJ Estudi

Pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó

Aquest pastís de pasta fil·lo, bròquil i salmó és ideal com a entrant en un sopar o dinar de diumenge. Menjar bo no exclou menjar sa, i la recepta que us proposem ho demostra perfectament. No us capfiqueu pel fet que inclou bròquil, perquè en el resultat final la mescla és molt bona!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto