ADRIÁN ROQUE
20/05/2022Aquest menú està pensat per respectar al màxim un dels formatges de Suïssa més coneguts, l'Emmentaler AOP, omplint les taules amb uns entrants ideals que segur que triomfaran!
Gilda làctia
Un aperitiu que podreu fer en menys de cinc minuts i quedarà de meravella! L'avantatge d'aquesta gilda és, precisament, que es pot conservar molt fàcilment si la manteniu submergida en oli d'oliva.
Pebrots de Padrón farcits
A continuació us portem dues receptes de verdures farcides, que sempre són tot un encert si el producte és de bona qualitat i el farcit està fet com cal! La primera és de pebrots de Padrón. Compte, perquè, com diu la dita sobre aquesta hortalissa, pot ser que alguns piquin!
Xampinyons farcits
Heu tastat mai els xampinyos farcits amb pernil i ou de guatlla? Són tot un clàssic! Aquest cop, però, hem transformat la recepta: aquests xampinyons els hem farcit amb formatge Emmentaler AOP. Gaudiu-los!
'Montaditos' de sobrassada
Acabem aquesta proposta amb un plat que ben bé pot ser un plat principal: un 'montadito'. Una recepta fàcil i que sempre té èxit, que en aquest cas mescla el formatge amb la sobrassada. Una aposta segura!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.