CUINA.CAT
27/07/2021Ha arribat el dia: el 30 de juliol celebrem el dia mundial del 'cheesecake' i us confessem que són unes postres que ens tenen el cor robat. A continuació us oferim cinc receptes que giren al voltant del pastís de formatge, però ja us avisem que no totes són de pastissos!
Un pastís per als 20 anys del CUINA Enrique Marco
Quan el CUINA va celebrar el 20è aniversari, vam demanar a Gessamí Caramés que ens preparés un pastís molt especial per a l'ocasió. La Gessamí va triar aquest pastís de formatge blau i Torta del Casar amb el qual us podem assegurar que vam gaudir com mai. Meleta de romer!
Oreo 'cheesecake' Gemma Clofent
Si una cosa tenen els pastissos de formatge és que admeten tota mena de varietats i permeten que deixem volar la imaginació. Això és, precisament, el que ha fet la Gemma Clofent, amb aquesta versió preparada amb una de les galetes més famoses del mercat.
'Cheesecake' de maduixa Gemma Clofent
Un dels més clàssics, amb una base de galetes i molt, molt cremós, gràcies a la llet condensada. A més, el 'coulis' de maduixa li dóna el toc perfecte per convertir-lo en unes postres o un berenar perfecte. Si us agraden els pastissos de formatge, aquest us deixarà bocabadats!
'Cheesecake' de l'Oriol Balaguer
Oriol Balaguer és un dels grans pastissers del nostre país i la Gemma Clofent, que és la nostra rebostera preferida, n'ha versionat el 'cheesecake', que en aquest cas no se serveix en porcions triangulars, sinó que es prepara en gots individuals perquè us el mengeu a cullerades.
Gelat de 'strawberry cheesecake' Gemma Clofent
D'acord, això no és un 'cheesecake' en sentit estricte, però com que el pastís forma part dels ingredients d'aquest gelat i, a més, ens encanten els gelats i és estiu, hem pensat que era una manera fantàstica de posar el punt final a les propostes que us hem fet per celebrar el dia mundial del 'cheesecake'.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.