Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 pastissos de formatge per llepar-se'n els dits

Una selecció dels millors pastissos de formatge

CUINA.CAT

06/02/2020

Cansats del típic cheesecake nord-americà? Atreviu-vos a fer pastissos de formatge amb fruita, una proposta fàcil i per llepar-se'n els dits. En aquest receptari us oferim una selecció de 5 pastissos de formatge amb fruita ideals per fer qualsevol dia de l'any. 

01 Pastís de formatge, llimona i figues

Pastís de formatge, llimona i figues

Pastís de formatge, llimona i figues

Tritureu les galetes i afegiu-hi suc de llimona i formatge cremós. Aconseguiu una crema ben homogènia, poseu-la al motlle i alliseu-la amb una espàtula. I perquè el pastís sigui perfecte, completeu-lo amb magrana i unes quantes figues i maduixots. 

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de formatge de cabra amb vainilla i saltat de fruita vermella

Pastís de formatge de cabra amb vainilla i saltat de fruita vermella

Pastís de formatge de cabra amb vainilla i saltat de fruita vermella

Feu un volcà amb la farina i treballeu-ho fins a obtenir una pasta fina. Per al farcit, munteu la nata amb una batedora i munteu els ous amb les clares. Barregeu el formatge Philadelphia de cabra amb la farina i la nata i ja tindreu la pasta base. Per al bany, poseu l’almívar i la vainilla en un cassó i barregeu-hi la gelatina i la nata. Per a completar el pastís, feu un almívar amb el sucre, l’aigua, la llimona i la vainilla i salteu la fruita vermella variada i les maduixes. Ja podeu banyar el pastís!

Llegiu la recepta completa

03 Pastís de formatge líquid amb cruixent de maduixes

Pastís de formatge líquid amb cruixent de maduixes Gemma Clofent

Pastís de formatge líquid amb cruixent de maduixes

Sou amants del formatge fresc i la gorgonzola? Aquesta recepta us encantarà.

Tritureu amb el turmix els formatges, el suc de llimona i el sucre. Esmicoleu també les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa i el sucre. Esteneu la massa plana sobre un paper de forn i coeu-ho al forn tan sols 5 min. Talleu les maduixes a daus i barregeu-ho amb el cruixent de galeta. Repartiu-ho dins les copes de servir. Poseu el formatge líquid dins d’una gerra i ja podeu abocar-lo a la copa.

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de formatges i raïm

Pastís de formatges i raïm Gemma Clofent

Pastís de formatges i raïm

Teniu ganes de preparar un pastís amb formatge cheddar, maasdam i de cabra? 

Talleu uns grans de raïm per la meitat, i macereu-los amb un vi dolç uns 30 min. Punxeu la base de pasta brisa i coeu-la sola 10 min. Col·loqueu sobre la pasta una capa de sobrassada, una capa de formatge cheddar i els altres formatges ben repartits a dauets. Escorreu el raïm i repartiu-lo per sobre els formatges. Coeu-ho tot al forn uns 10 min més. Reduïu el vi macerat en un cassó fins que tingui consistència de xarop i ja podeu servir el pastís calent amb la salsa.

Llegiu la recepta completa

05 'Cheesecake' de maduixa

'Cheesecake' de maduixa Gemma Clofent

Cheesecake de maduixa

Un cheesecake fàcil de preparar que només necessita formatge cremós, galetes maria i maduixes.

Piqueu les galetes amb la batedora, barregeu-les amb mantega fosa i cobriu la base amb aquesta mescla. Remeneu el formatge cremós amb la llet condensada i la nata per fer un bon farcit. Per al coulis de maduixa, només heu de retirar els tronquets de les maduixes, rentar-les i triturar-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i ja podeu cobrir el cheesecake del motlle!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto