Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 plats amb naps

Aprofiteu aquest aliment humil amb les receptes que us proposem!

CUINA.CAT

26/03/2019
01 Envinagrats o 'pickles'

Envinagrats o 'pickles' Becky Lawton

Envinagrats o 'pickles'

El nap i el cogombre són els ingredients estrella d'aquesta recepta molt fàcil de fer. Només s'han d'escórrer les hortalisses amb un pessic de sal durant 30 minuts i es mengen tal qual. L'envinagrat és un procediment d'adobat d'aliments marinats i pot servir per conservar els aliments durant mesos. Malgrat la seva senzillesa, queda molt bo!

Llegiu la recepta completa

02

Ànec mut del Penedès amb naps

Els naps són un aliment molt versàtil que combina amb tot tipus de carns, com en aquesta recepta que us portem. En aquest cas, el plat es prepara amb naps negres, una varietat d'aquesta hortalissa que es caracteritza pel seu color. Per altra banda, és més fi i saborós que els altres tipus de naps.

Llegiu la recepta completa

03 Turnedó de cua de bou

Turnedó de cua de bou Enrique Marco

Turnedó de cua de bou trufada amb ceps

En aquesta recepta els naps actuen com a guarnició, ja que queden molt bé amb els ceps i la carn de bou. Es preparen a la planxa, una tècnica molt utilitzada en quasi totes les verdures, de manera que es cuinen de manera senzilla. El repte d'aquest plat es troba en fer les patates palla i la crema de ceps, un acompanyament perfecte per als naps.

Llegiu la recepta completa

04

Crema de naps de la Cerdanya amb raviolis de carn de perol

Els naps també es poden cuinar en forma de crema, com en aquest cas, que es fa una barreja de naps, patates i ceba per tal d'acompanyar els raviolis de carn de perol. Com amb altres hortalisses, s'han de coure amb brou fins que estiguin toves i triturar-les. Si es desitja una crema més líquida, només cal colar-la.

Llegiu la recepta completa

05 Premsat de tubercles

Premsat de tubercles

Premsat de tubercles, codonyat i formatge de cabra

Aquest 'collage' d'hortalisses no deixarà indiferent a ningú! Els tubercles s'han d'escalivar al caliu o al forn per després muntar-los amb els codonys i el formatge de cabra. El toc que dóna la salsa de moscatell, el brou de pollastre reduït i l'oli de la cocció és indispensable perquè el plat tingui un èxit sense precedents a la taula.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto