Troba la teva recepta

5 plats amb naps

Aprofiteu aquest aliment humil amb les receptes que us proposem!

CUINA.CAT

26/03/2019
01 Envinagrats o 'pickles'

Envinagrats o 'pickles' Becky Lawton

Envinagrats o 'pickles'

El nap i el cogombre són els ingredients estrella d'aquesta recepta molt fàcil de fer. Només s'han d'escórrer les hortalisses amb un pessic de sal durant 30 minuts i es mengen tal qual. L'envinagrat és un procediment d'adobat d'aliments marinats i pot servir per conservar els aliments durant mesos. Malgrat la seva senzillesa, queda molt bo!

Llegiu la recepta completa

02

Ànec mut del Penedès amb naps

Els naps són un aliment molt versàtil que combina amb tot tipus de carns, com en aquesta recepta que us portem. En aquest cas, el plat es prepara amb naps negres, una varietat d'aquesta hortalissa que es caracteritza pel seu color. Per altra banda, és més fi i saborós que els altres tipus de naps.

Llegiu la recepta completa

03 Turnedó de cua de bou

Turnedó de cua de bou Enrique Marco

Turnedó de cua de bou trufada amb ceps

En aquesta recepta els naps actuen com a guarnició, ja que queden molt bé amb els ceps i la carn de bou. Es preparen a la planxa, una tècnica molt utilitzada en quasi totes les verdures, de manera que es cuinen de manera senzilla. El repte d'aquest plat es troba en fer les patates palla i la crema de ceps, un acompanyament perfecte per als naps.

Llegiu la recepta completa

04

Crema de naps de la Cerdanya amb raviolis de carn de perol

Els naps també es poden cuinar en forma de crema, com en aquest cas, que es fa una barreja de naps, patates i ceba per tal d'acompanyar els raviolis de carn de perol. Com amb altres hortalisses, s'han de coure amb brou fins que estiguin toves i triturar-les. Si es desitja una crema més líquida, només cal colar-la.

Llegiu la recepta completa

05 Premsat de tubercles

Premsat de tubercles

Premsat de tubercles, codonyat i formatge de cabra

Aquest 'collage' d'hortalisses no deixarà indiferent a ningú! Els tubercles s'han d'escalivar al caliu o al forn per després muntar-los amb els codonys i el formatge de cabra. El toc que dóna la salsa de moscatell, el brou de pollastre reduït i l'oli de la cocció és indispensable perquè el plat tingui un èxit sense precedents a la taula.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto