Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 postres fàcils i originals

Seleccionem postres diferents i delicioses que segur que us encantaran

CUINA.CAT

19/11/2020

Perquè les postres són una de les millors opcions que teniu a casa per innovar, crear i enamorar tots els comensals. Som-hi, amb propostes de postres originals i fàcils per si voleu alternatives a les habituals. 

01 Pastís d’arròs amb mango i crema de coco

Pastís d’arròs amb mango i crema de coco Becky Lawton

Pastís d’arròs amb mango i crema de coco

Unes postres dolces d'arròs reduït a foc lent amb sucre, crema de coco per acompanyar i uns trossos de mango que hi aporten les vitamines i un toc brutal.

02 Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats fins a daurar-se a la paella i acompanyats d'una salsa de vi dolç i vainilla per enfortir aquest sabor dolç i espectacular d'unes postres irresistibles.

03 Figues amb mascarpone i gelea de porto

Figues amb mascarpone i gelea de porto Becky Lawton

Figues amb mascarpone i gelea de porto

Postre molt senzill amb alternança de capes entre les figues tallades a rodanxes i el formatge mascarpone o ricotta, com preferiu. Tot condimentat amb una gelea de porto, canyella, mel i suc de taronja, preparada a foc lent. 

 

04 Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

La poma, una de les fruites més consumides, és la protagonista d'aquestes postres. Tallada a daus i saltada amb mantega, sucre i canyella, per fer la base d'un plat al qual afegireu un crumble, unes xips de poma i el gelat de vainilla que hi donarà aquest toc final més fresc.

 

05 Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

I ja que parlem de la poma, no deixarem passar l'oportunitat d'acabar amb aquest magnífic pastís Tatin amb gelat de fruita de la passió. Fàcil de preparar, us permetrà finalitzar l'àpat de la millor manera possible.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: