Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 postres fàcils i originals

Seleccionem postres diferents i delicioses que segur que us encantaran

CUINA.CAT

19/11/2020

Perquè les postres són una de les millors opcions que teniu a casa per innovar, crear i enamorar tots els comensals. Som-hi, amb propostes de postres originals i fàcils per si voleu alternatives a les habituals. 

01 Pastís d’arròs amb mango i crema de coco

Pastís d’arròs amb mango i crema de coco Becky Lawton

Pastís d’arròs amb mango i crema de coco

Unes postres dolces d'arròs reduït a foc lent amb sucre, crema de coco per acompanyar i uns trossos de mango que hi aporten les vitamines i un toc brutal.

02 Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats amb vi dolç

Préssecs saltats fins a daurar-se a la paella i acompanyats d'una salsa de vi dolç i vainilla per enfortir aquest sabor dolç i espectacular d'unes postres irresistibles.

03 Figues amb mascarpone i gelea de porto

Figues amb mascarpone i gelea de porto Becky Lawton

Figues amb mascarpone i gelea de porto

Postre molt senzill amb alternança de capes entre les figues tallades a rodanxes i el formatge mascarpone o ricotta, com preferiu. Tot condimentat amb una gelea de porto, canyella, mel i suc de taronja, preparada a foc lent. 

 

04 Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

Poma caramel·litzada, crumble i gelat de vainilla

La poma, una de les fruites més consumides, és la protagonista d'aquestes postres. Tallada a daus i saltada amb mantega, sucre i canyella, per fer la base d'un plat al qual afegireu un crumble, unes xips de poma i el gelat de vainilla que hi donarà aquest toc final més fresc.

 

05 Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

Tatin de poma i gelat de fruita de la passió

I ja que parlem de la poma, no deixarem passar l'oportunitat d'acabar amb aquest magnífic pastís Tatin amb gelat de fruita de la passió. Fàcil de preparar, us permetrà finalitzar l'àpat de la millor manera possible.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto