Troba la teva recepta

5 receptes amb raves

Milloren la resistència òssia, regulen la tensió arterial, són depuratius, baixos en carbohidrats... necessiteu més raons per menjar raves?

CUINA.CAT

13/05/2019
01 Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Una amanida original en la qual els elements més importants són el provolone, els cirerols i les flors, que cada vegada es troben més als àpats del dia a dia. No obstant això, no s'ha de menysprear l'aportació de sabor del rave, que atorga un xic d'amargor i, per tant, afegeix un nou matís al plat ple de dolç i salat. Una combinació de sabors amb ingredients inusuals que no deixa indiferent el comensal.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

L'originalitat d'aquest plat recau, principalment, en la barreja encertada d'arròs basmati amb arròs salvatge, que conviuen en el mateix plat amb diverses verdures que aporten frescor a l'àpat. Els raves són una d'aquestes hortalisses, es tallen amb una mandolina perquè quedin fins i, a més de servir com a element decoratiu, donen un sabor una mica picant a l'amanida.

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de créixens

Amanida de créixens Becky Lawton

Amanida de créixens

El rave, com s'ha vist fins ara, és un element ideal per incorporar a una amanida de qualsevol tipus, ja que aporta el seu sabor característic entre amargant i un xic picant. En aquest cas, es combina amb alguns créixens, que també poden afegir amargor al plat, segons la unió de sabors que es desitgi, per aconseguir l'amanida perfecta per a qualsevol tipus de paladar.

Llegiu la recepta completa

04 Verat marinat en vinagre d'arròs

Verat marinat en vinagre d'arròs

Verat en vinagre d'arròs

La dificultat d'aquest plat se centra en el verat marinat, que s'ha de preparar amb molta antelació per tal de poder menjar-lo a la hora desitjada. En aquesta recepta, el rave actua com a complement del verat, com ho fa la salsa que acompanya el plat. Això sí, el peix amb l'essència del vinagre d'arròs pot potenciar-se amb el sabor més fort del rave. O es pot sucar el verat en la salsa i menjar-ho amb una mica de rave, que donarà un nou regust.

Llegiu la recepta completa

05 Popets saltats amb pastissets de carbassó

Popets saltats amb pastissets de carbassó Becky Lawton

Popets saltats amb pastissets de carbassó

Aquest plat es compon d'una base d'hortalisses, els pastissets de carbassó, amb popets saltats a la planxa. Els pastissets, però, estan elaborats amb carbassó i raves, de manera que, en aquesta recepta, el rave té un paper important. L'amargor de l'hortalissa s'uneix al mateix sabor del carbassó, formant una base comestible amarga que combina de manera sensacional amb el gust del pop.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto