Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes amb raves

Milloren la resistència òssia, regulen la tensió arterial, són depuratius, baixos en carbohidrats... necessiteu més raons per menjar raves?

CUINA.CAT

12/08/2021

Si només utilitzeu els raves per al brou, aquest és el vostre receptari. Us oferim cinc receptes que demostren que els raves són molt més versàtils a la cuina del que pensem. 

01 Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Una amanida original en la qual els elements més importants són el provolone, els cirerols i les flors, que cada vegada es troben més als àpats del dia a dia. No obstant això, no s'ha de menysprear l'aportació de sabor del rave, que atorga un xic d'amargor i, per tant, afegeix un nou matís al plat ple de dolç i salat. Una combinació de sabors amb ingredients inusuals que no deixa indiferent el comensal.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

L'originalitat d'aquest plat recau, principalment, en la barreja encertada d'arròs basmati amb arròs salvatge, que conviuen en el mateix plat amb diverses verdures que aporten frescor a l'àpat. Els raves són una d'aquestes hortalisses, es tallen amb una mandolina perquè quedin fins i, a més de servir com a element decoratiu, donen un sabor una mica picant a l'amanida.

Llegiu la recepta completa

03 Amanida de créixens

Amanida de créixens Becky Lawton

Amanida de créixens

El rave, com s'ha vist fins ara, és un element ideal per incorporar a una amanida de qualsevol tipus, ja que aporta el seu sabor característic entre amargant i un xic picant. En aquest cas, es combina amb alguns créixens, que també poden afegir amargor al plat, segons la unió de sabors que es desitgi, per aconseguir l'amanida perfecta per a qualsevol tipus de paladar.

Llegiu la recepta completa

04 Verat marinat en vinagre d'arròs

Verat marinat en vinagre d'arròs

Verat en vinagre d'arròs

La dificultat d'aquest plat se centra en el verat marinat, que s'ha de preparar amb molta antelació per tal de poder menjar-lo a la hora desitjada. En aquesta recepta, el rave actua com a complement del verat, com ho fa la salsa que acompanya el plat. Això sí, el peix amb l'essència del vinagre d'arròs pot potenciar-se amb el sabor més fort del rave. O es pot sucar el verat en la salsa i menjar-ho amb una mica de rave, que donarà un nou regust.

Llegiu la recepta completa

05 Popets saltats amb pastissets de carbassó

Popets saltats amb pastissets de carbassó Becky Lawton

Popets saltats amb pastissets de carbassó

Aquest plat es compon d'una base d'hortalisses, els pastissets de carbassó, amb popets saltats a la planxa. Els pastissets, però, estan elaborats amb carbassó i raves, de manera que, en aquesta recepta, el rave té un paper important. L'amargor de l'hortalissa s'uneix al mateix sabor del carbassó, formant una base comestible amarga que combina de manera sensacional amb el gust del pop.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: